Jauni fakti par Liepājā mirušo puisēnu; ir bail domāt, kas tam cilvēkam tajā brīdī prātā bija

Sociālā darbiniece, kura regulāri strādājusi ar šo ģimeni stāsta, ka līdz iesnieguma saņemšanai no bērnudārza par iespējamu vardarbību pret vienu no ģimenē pavisam trim augošajiem bērniem, neesot bijušas nekādas indikācijas, kas prasītu dienestiem iejaukties. 

Neesot bijusi nepieciešamība kopā ar Liepājas bāriņtiesu izskatīt jautājumu par iespējamu bērnu nošķiršanu no ģimenes, norāda Liepājas pilsētas domes Sociālā dienesta vadītāja Linda Krasovska.

Šī ģimene redzeslokā bija kopš aizvadītā gada maija, taču nav bijusi klasificējama kā nelabvēlīga. Nekas neliecināja, ka var notikt nelaime. Noskaidrojies arī, ka piecgadīgais bērns pirmsskolas izglītības iestādes darbiniekiem sūdzējies par savām antipātijām pret mātes dzīvesbiedru, atklāja bāriņtiesas priekšsēdētāja Taiga Ziemele.

Lasi vēl: Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kurām gada sākums nebūs viegls un būs daudz jācīnās!

Valsts policija turpina skaidrot, kādi ir sadzīves apstākļi ģimenē, visas trīs iesaistītās institūcijas turpina iztaujāt mirušā zēna mātes tuviniekus un kaimiņus, mēģinot noskaidrot, vai iepriekš nav bijušas aizdomas par iespējamu vardarbību šajā ģimenē.

COMMENTS

Leave a Comment