Ja vēlaties dzīvot ļoti laimīgi un aizmirst par visām bēdām, tad turiet šīs piecas lietas noslēpumā

Pastāv tādas lietas, kuras  no apkārtējiem labāk turēt noslēpumā. Turpinot tās stāstīt, Jūs atņemsiet sev iespēju dzīvot laimīgi. Kas gan šīs ir par lietām, un kāpēc par tām jāklusē? Par to uzzināsiet šajā rakstā.

Nekad nestāstiet nevienam par to, kas notiek jūsu ģimenē.  Nav svarīgi vai vēlaties palielīties, cik labi jums iet jeb otrādi, pasūdzēties par savam problēmām. Nevienam nekas nav jāzina par jūsu ģimeni, tā ir jūsu privātā lieta un tajā nevienam nav jālien.

Pastāv uzskats: Jo mazāk kāds zina par tavu ģimeni, jo labāk tajā iet. Un vēl, nekad nerisiniet savas ģimenes problēmas skaļi un uzkrītoši, publiskās vietās. Galvenais, atceraties « Laime mīl klusumu!.«

Nekad neatklājiet nevienam savus plānus. Protams, šeit netiek domāts, ka nedrīkst stāstīt, piemēram, par to, ka plānojat doties uz lielveikalu pēc maizes. Šeit domāts par kādiem no jūsu lielajiem plāniem vai plāniem, kuri var ietekmēt jūsu nākotni.

Turiet savus plānus noslēpumā no apkārtējiem tieši līdz tam brīdim, kamēr viņi netiks īstenoti, savādāk var parādīties nelabvēļi, kuri var patraucēt jums īstenot savus plānus.

Nestāstiet nevienam par saviem panākumiem. Protams, ja mūs piemeklē panākumi, gribam padalīties ar tiem apkārtējiem. Ja galīgi nav spēka noklusēt,  varat padalīties ar tiem, ar vistuvākajiem cilvēkiem un autentiskākajiem cilvēkiem, par kuriem esat pārliecināti, ka viņi par jums priecāsies.

Diemžēl pasaulē ir ļoti daudz skaudīgu cilvēku. Tādi cilvēki tikai dusmosies un vēlēs jums ļauna, apskaužot jūsu panākumus. Viņi gaidīs un cerēs uz to, ka jūs drīz zaudēsiet sakāvi.

negatīvisms, tēmēts uz jūsu pusi, var kaitēt jūsu veselībai un dvēseles komfortam un līdz ar to veiksme var nomainīties ar neveiksmi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment