Ja vēl nemākat gatavot tradicionālo maizes zupu, mēs iemācīsim jums to pagatavot

Ja nevēlaties pirkt gatavo maizes zupas iepakojumu, iesakām izmēģināt pagatavot šo salīdzinoši vienkāršo recepti pašiem. Tur nav nekā sarežģīta, turklāt jūs zināsiet visas sastāvdaļās, kuras liksiet tajā iekšā.

Jums būs nepieciešams:

● 1 kg rupjmaizes
● 200 g rozīņu
● 200 g cukura
● 1 tējkarote kanēļa
● 200 g putukrējuma
● 300 g ābolu
● 100 g dzērveņu

Pagatavošana:

  1. Apcepiet cepeškrāsnī rupjmaizes grauzdiņus un pēcāk pārlejiet tos ar verdošu ūdeni. Ļaujiet maizei uzbriest.
  2. Iegūto masu izberziet caur sietu, tad tai pievienojiet klāt rozīnes, cukuru, kanēli un mazos gabaliņos sagriezto ābolu, saberztas dzērvenes. Visu kopā vāriet apmēram 10 minūtes. Pēc tam atdzesējiet masu un salejiet to dziļajos šķīvjos.
  3. Pirms pasniegšanas katrā šķīvī ielieciet pa divām karotēm saputota putukrējuma. Tas arī viss! Jūsu gardā maizes zupa ir gatava!

Leave a Comment