Ja tev mājās atrodas šīs lietas, tad tev jāzina, ka viņas piesaista mīlestību kā magnēts

No kurienes rodas mīlestība? Tiek uzskatīts, ka šī neticamā sajūta rodas cilvēka dvēselē, pārveidojot to, apveltot ar jaunām īpašībām vai pat izmainot līdz nepazīšanai. Bet vai ir vainojama tikai enerģija, kura tiek apmainīta starp iemīlējušies cilvēkiem?

Saskaņā ar ezotēriku, mūsu dzīvē visu laiku apgrozās priekšmeti, kuriem piemīt stipri enerģisks potenciāls. Daži no tiem pārnēsā sevī negatīvu enerģiju un var radīt kaitējumu, kamēr citi ir piepildīti ar pozitīvismu, tādējādi  izplatot pozitīvas vibrācijas ap sevi. Ar vieniem mūsu dzīvē ienāk veiksme, ar citiem atkal – labklājība, bet vēl ar citiem – miers un mierinājums. Un ir arī priekšmeti kas piepilda mūs ar  mīlestību un dāvina mums laimi privātajā dzīvē.

Tāpēc, ja jums nāvīgi neveicas mīlestība, ja jūs nekādīgi nevar satikt savu otro pusīti, iespējams, ka jūsu mājas enerģētika bloķē mīlestības enerģijas iekļūšanu tajā. šo nostāju var labot ar sekojošiem priekšmetiem.

Gleznas un plakāti

Pastāv ticība, ka mājā kurā uz sienām karājas gleznas , kurās attēlots pozitīvisms – dzīvo mīlestība. Pievērsiet uzmanību, ka mājā, kur ikviens mīl un rūpējas viens par otru, uz sienām vienmēr varat atrast kopīgas bildes, kā arī fotogrāfijas no  laimīgiem, kopīgiem  ģimenes pasākumiem.

Ar gleznām ir tieši tāds pats stāsts. Ja jūs dekorējiet māju ar skaistām ainavām,kur tiek attēloti laimīgi cilvēki, skaistiem dzīvniekiem vai putniem, jūsu māja tiks piepildīta ar pozitīvu enerģiju. Jo īpaši šajā plānā tiek uzsvērtas tās gleznas, kurās tiek attēloti apķērušies vai skūpstoties pāri.

Kā arī ļoti lietderīgi ir izlīmēt uz sienām savu elku vai vienkārši skaistu cilvēku plakātus. Tieši šis ir tas, kas jūsu mājas enerģētikai liks jūs bīdīt uz satikšanos ar skaistu un ietekmīgu cilvēku. Galvenais, lai slavenība, kura būs attēlota uz plakāta – būtu brīva, bez attiecībām.

Lietas priekš partnera

Dzīvojot lepnā vienatnē, cilvēks organizē pats savu dzīvi un tikai priekš sevis. Kas  ir pilnīgi loģiski un racionāli. Visa patiesība sakarā ar mīlestību tieši šajā gadījumā – kas veido un nozīmē divu cilvēku enerģiju, vienkārši neiederas šādā mājoklī. Tāpēc, ja jūs vēlaties satikt savu likteni, tad no sākuma labiekārtojiet savu mājokli tā, itkā jūs jau dzīvotu pārī.

Lai koridorī jums stāv čībiņas jūsu otrai pusītei, lai skapī jums karājas frotē halāts priekš mīļotā cilvēka un vannasistabā – rezerves zobu birste. Virtuvē, pavisam noteikti, ir jābūt piemeklēts krēsls priekš jūsu partnera, bet pats galvenais no visa šī ir pievērst uzmanību jūsu guļamistabai. Jūsu gultai , pirmkārt, pavisam noteikti ir jābūt divvietīgai un uz gultas pavisam noteikti ir jaatrodas spilvenam priekš jūsu mīļotā cilvēka. Kā tikko jūs sāksiet iedomāties, ka jūsu otrā pusīte ir jau ar jums kopā un ar prieku lieto visas šīs lietas, tā tūliņ pat parādīsies jūsu dzīvē.

Sveces

Romantisks vakars priekš diviem iemīlējušiem cilvekiem, vispirms jau , pavisam noteikti, ka asociējas ar vakara krēslu un aizdedzinātām svecēm. Tomēr, lai ielaistu mājā mīlestību, sāciet veidot romantisku vidi jau uzreiz, tagad! Pietam, priekš tā neko daudz nemaz nevajag. Izlieciet katrā istabā romantiskas sveces.

Lai tās ir skaistas sveces, visdažādākajās formās, no kurām vien viņu izskata dēļ plaisnīs visapkārt pozitīvisms un miers. Ik pa laikam aizdedziniet tās, lai pa visu māju pildītos romantiska un mīlestības pilna aura. Tajā laikā domājiet par savu mīļoto cilvēku, iedomājaties viņu sev blakus. Jūs būsiet izbrīnīts, bet pavisam jau drīz cilvēks, kurš jums ir tik ļoti simpātisks – parādīsies jūsu mājā.

Lietas, kas ir oranžā krāsā

Vēloties atrast savu otru pusīti, pievērsiet uzmanību jūsu mājokļa krāsai. Tumša vai indīga interjēra krāsa atbaidīs mīlestību un izsauks noradījumu cilvēkā, kurš potenciāli varēja kļūt par jūsu otro pusīti un kļūt par jūsu likteni. Tieši tāpēc veicot remonta darbus jūsu mājoklī cenšaties to iekārtot košās, vieglās un gaisīgos toņos, veicot uzskaņu uz oranžo krāsu.

Šāda palete piepildīs jūsu māju ar prieku un jūs pašus tas pataisīs par pat ļoti piesaistošiem un vēlamiem. Un vēl – oranžā krāsa simbolizē vasaru. Ar to jums vienmēr apkārt virmos pozitīvisms, rotaļīgs noskaņojums un sniegs viegluma sajūtu komunicējot ar pretējo dzimumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment