Ja jūs un jūsu nevarat runāt par šīm 6 tēmām, tad jums, visticamāk, nāksies šķirties!

Jūs nekad negribēsiet šķirties no mīļotā cilvēka, ja vien jums nebūs kāda nopietna iemesla, lai to izdarītu. Šķiršanās ir ļoti nopietns solis, un pirms iziet tam cauri, jums jābūt pārliecinātam, ka jums ir visai nometni iemesli.

Protams, jums var būt skaidrs priekšstats par to, kas jums jādara un jāsaka, kad izlemsiet šķirties no mīļotā cilvēka, taču nav teikts, ka tas tiešām var atvieglot jūsu uzdevumu!

Ir daudz dažādu iespēju saprast, ka pienācis laiks pārtraukt jūsu attiecības! Taču jums jābūt arī īpaši piesardzīgiem. Vien tas, ka jūsu attiecības ir pārāk sarežģītas, nenozīmē, ka jums jābūt gataviem atteikties no visa, kas jums ir. Jums joprojām jābūt gataviem daudz strādāt pie tā, lai jūsu attiecības attīstītos pat tad, kad viss paliek neizturami smagi. Tai pašā laikā jums jābūt pietiekami vērīgam, lai saprastu, ka ir pienācis laiks aiziet. Un jūs nedrīkstat pieļaut, lai kāds pieņem šo lēmumu jūsu vietā. Šī raksta mērķis ir sniegt jums priekšstatu par to, kā tas ir – atrasties attiecībās, kas ir nolemtas izjukšanai. Taču beigu beigās lēmuma pieņemšana gulstas uz jūsu un jūsu partnera pleciem!

Visiem ir zināms fakts, ka savstarpējā saskarsme vienmēr spēlēs ļoti svarīgu lomu attiecībās. Saskarsme ir tas, no kā visi cilvēki spēj gūt maksimālu labumu, ja runājam par attiecību audzināšanu. Tieši tāpēc, balstoties uz to, kā jūs komunicējat ar partneri, var ļoti daudz pastāstīt par jūsu attiecību stiprumu un noturību. Un, ja jūs pēkšņi atklāsiet, ka jūs ar savu partneri nespējat runāt par šīm tēmām, tad pastāv liela varbūtība, ka jūs neesat saderīgi.

Jūsu attiecību virziens

Acīmredzams ir fakts, ka jums abiem vienmēr būtu jārunā par to, kādā virzienā attīstās jūsu attiecības. Jums abiem jābūt atvērtiem un gataviem apspriest to, cik ļoti jūs mīlat viens otru un uz kurieni jūsu mīlestība jūs novedīs. Tieši tāpēc tas atdala patiesas, stipras attiecības no pagaidu attiecībām.

Jūsu individuālie nākotnes mērķi

Turpinot iepriekšējo punktu, jums vienmēr jābūt gataviem apspriest savus individuālos mērķus, kas jums katram noteikti ir. Iemesls, kāpēc tas ir tik svarīgi, slēpjas tajā, ka jums abiem jābūt pārliecinātiem, ka jūs spējat iekļauties viens otra dzīvēs, neapdraudot viens otra sapņus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment