Izvēlies taro kārti ar pareģojumu un uzzini, kas tevi gaida tuvākajā nākotnē. Atceries, tu pats esi savas laimes kalējs!

Uzmanīgi aplūko taro kārtis un izvēlies to, kura tev patīk visvairāk.

Apgriez otrādi un lasi katras kārts aprakstu.

Ja izvēlējies kārti numur 1 – Zižļu bruņinieks

Zižļu bruņinieks vienmēr ir gatavs piedzīvojumiem. Viņš ir nepacietīgs un zinātkārs, neatlaidīgs un drosmīgs, nepakļaujas ikdienas grūtību priekšā. Īsāk sakot, viņš ir lielisks sabiedrotais. No otras puses, dažreiz viņš pats kāpj pūķa mutē un velk tevi sev līdzi.

Ja tu izvēlējies Zižļu bruņinieka kārti, tas liecina, ka tev ir uzticams draugs vai ģimenes loceklis, kurš ir gatavs sniegt palīdzīgu roku. Dažreiz šis bruņinieks arī simbolizē kādu, kurš nākotnē būs tavā pusē. Turklāt tas var nozīmēt, ka tu dažreiz meties piedzīvojumos, un tas ne vienmēr ir kaut kas slikts.

Padomā: kā likums, Zižļa bruņinieks parādās kāršu izkārtojumā, norādot uz noteiktu cilvēku tavā dzīvē: dēlu, jaunu draugu ar tieksmi uz piedzīvojumiem vai mīļāko. Parasti bruņinieka klātbūtne nāk par labu – ja vien viņš nevelk tevi sev līdzi pret tavu gribu.

Dažreiz šis bruņinieks liek saprast, ka ir laiks rīkoties. Pārtrauc plānošanu un domāšanu – vienkārši dodies, kur vēlies. Vien atceries, ka ceļa beigās tevi var gaidīt pūķis.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām 2 kārtīm

Leave a Comment