Izvēlies durvis, kuras tevi piesaista un saņem pareģojumu tuvākajam mēnesim

Durvis numur divi

Komforta zona var būt ļoti bīstama. Kā liecina nosaukums, mēs esam pieraduši pie tās un domājam, ka tas, kas notiek, mums ir vislabākais, taču tas ne vienmēr tā ir. Mēs varam paveikt daudz un sasniegt lieliskus rezultātus, tāpēc mums nevajadzētu ierobežot sevi, baidoties pamest savu drošo zonu.

Tu neesi radīts pakļauties, bet gan dzīvot pasaulē visā pilnībā un attīstīties līdz ar to. Tieši tad, kad tu riskē apgūt vērtīgas mācības, tu izaudz kā cilvēks. Gribi vēlmi un drosmi dzīvot, nepierodi pie kā, kas nedod patiesu sasnieguma sajūtu.

Tava dzīve mainīsies, kad dosi sev iespēju to izdarīt.

Durvis numur trīs

Daudz reiz dzīves laikā mēs esam vēlējušies, lai viss notiktu tā, kā mēs to gribam, mēs vēlamies, lai laiks ritētu tā, kā mēs to vēlamies, un mums nav pacietības gaidīt, kamēr viss noritēs gludi, tāpēc mēs bieži sabotējam un apdraudam savu laimi.

Lasi vēl: Mazliet par ”humpalu” drēbēm. Nēsājot šādu apģērbu, cilvēkam burtiski uzglūn dažādas sīkas nepatikšanas un vēl šis

Mums jāsaprot, ka laikam pašam ir sava griba, un tas vienmēr plūst atbilstoši tam, kas ir vislabākais mums. Kad attīstām pacietību, lai pieņemtu dzīves ciklus, mēs dzīvojam lielākā mierā paši ar sevi un saprotam, ka viss notiek kāda iemesla dēļ.

Esi pacietīgs un ceri, ka laiks visu noliks savās vietās, un beigās viss būs kārtībā.

Leave a Comment