Izvēlaties suņa šķirni un uzziniet, kāds vīrietis jums ideāli piestāvēs

Satriecoši! Es piekrītu šīm testam par visiem 100 %! Bet jūs?

Neticama testa precizitāte! Jums vienkārši jāizvēlas vienu no šiem burvīgajiem sunīšiem, un jūs uzzināsiet,kāds vīrietis jums piestāvēs ideāli. Jūs būsiet ļoti pārsteigtas par tā rezultātiem.

Nevienam nav noslēpums, ka dažādām sievietēm der pavisam atšķirīgi vīriešu tipāži. Jo pilnīgi visas sievietes ir atšķirīgas un katra vēlas un gaida tieši savu vēlmju piepildījumu.

Mēs piedāvājam jums mazliet paspēlēties un izvēlēties tiešito suņuku, kas jums patīk visvairāk.

Divus nedrīkst, izvēlaties tieši to patīkamāko.

Tātad izvēlamies:

1.Aristokrātiskais retrīvers

Ja esat izvēlējusies tieši šo šķirni, tad jūsu labākais variants ir gudrs un mierīgs vīrietis. Jums ne tik daudz ir svarīgs ārējais skaistums, cik vīrieša sakoptība. Jums ir neiedomājami svarīgi, lai starp jums valdītu uzticība un sapratne.

Tādas kā jūs nav tendētas mainīt vīriešus kā cimdus, drīzāk jūs iemīlat uz visu atlikušo mūžu. Jūs esat uzticīga savaimīlai tik ilgi, kamēr viņš pats nepārkāps kādu strikti novilktu robežu.

Siltai un pozitīvai, ar vieglu veiksmi, jums ir grūti uzreiz uzticēties vīrietim, vīrietim jūs jāiekāro pakāpeniski. Jūs pilnīgi noteikti protat iedvesmot vīrieti varoņdarbiem.

2.Uzticīgs vācu aitu šķirnes sums

Ja esat izvēlējusies tieši šo suni, tad mīlestība jums nav vienkārši tukšais vārds. Ja jūs mīlat, tad ar visu sirdi un dvēseli, turklāt esat gatava to arī pierādīt. Jūs esat satriecošasaimniece, bet par saviem bērniem jūs esat gatava saplosīt ikvienu, kas gadīsies ceļā.

Bieži vien jūs izvēlaties tos vīriešus, kas nemaz nenovērtēto, ko jūs darāt savas ģimenes labā, viņi ātri vien pierod pie labā un uzskata, ka viss uzrodas pats par sevi.

Jums piestāvētu vīrietis, kas pratīs pienācīgi novērtēt jūsu centību. Blakus karalienei jāatrodas tikai un vienīgi karalim. Bet jūs tik tiešām esat karaliene un arī satriecoša sieviete. Pat parastajā sporta kostīmā jūs protat izskatīties glauni, it īpaši, ja jūs vīrietis jūs novērtē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment