Izrādās, ka sievietēm stresa samazināšanai nepieciešams mazgāt grīdu

Bez stresa mūsdienās nav iespējams iztikt, tādēļ ir jāiemācās, kā ar to tikt galā, kā sevi nomierināt un cīnīties ar sarežģījumiem jau tā saspringtajā ikdienā.

Izrādās, ka katram ir jāprot atrast sava “miera osta”, kas palīdz novērst domas no stresa. Sievietēm viens no šādiem veidiem esot grīdas mazgāšana.

Dāmas, nepārprotiet! Nav tā, ka tagad pēkšņi nepieciešams kļūt par mājkalpotājām un verdzenēm, lai atbrīvotos no stresa – nav nepieciešams ieslīgt galējībās! Un nē, šo neizdomāja vīrieši, bet gan psihologi, kas uzskata, ka grīdas mazgāšanu var padarīt par lietderīgu un jautru padarīšanu, proti, darbība divi vienā!

Nav obligāti jāmazgā grīda un jādusmojas par to, ka tā atkal ir netīra. Iespējams grīdu mazgāt dejojot, dziedot, priecājoties, kas arī palīdz novērst domas. Daudzām sievietēm stresu noņem doma vien, ka no mājas tiek izmazgāts viss netīrais un liekais – viss negatīvais.

Izmēģiniet nākošajā mājas mazgāšanas reizē savas negatīvās domas atstāt uz grīdas, noslaukiet pret tām savas kājas un ar jautru noskaņojumu izmazgājiet grīdu, pēcāk netīro ūdeni noskalojot kanalizācijā ar visām stresa negatīvajām sekām.

Vērts pamēģināt!

Leave a Comment