“Īsts klusums pirms vētras”: Pāvels Globa pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm šajā nedēļā jābūt uzmanīgām

Pāvela Globas astroloģiskās prognozes sola salīdzinoši mierīgu pirmo novembra nedēļu, un vairumam zodiaka zīmju labvēlīgas dienas būs tuvāk nedēļas vidum. Nedēļas sākumu visām zodiaka zīmēm iesaka pavadīt mierīgi, tāpat jācenšas izvairīties no nevajadzīgiem konfliktiem. Piektdienā jāparūpējas par savu veselību, bet svētdiena jāvelta saviem tuviniekiem un jānodarbojas ar mājas lietām.

Auns

Kā vairumam zodiaka zīmju, priekš Auniem īpaši labvēlīgas dienas būs nedēļas vidū. Trešdienā un ceturtdienā veiksme uzsmaidīs it visā – radošās izpausmēs, darbā, kā arī privātajā dzīvē. Vajag tikai laikus pamanīt zīmes un sekot savi intuīcijai. Pašā nedēļas sākumā būs iespējamas problēmas biznesā, bet tās ātri tiks atrisinātas. Nedēļas beigās labāk atlikt visas savas lietas un veltīt laiku savai veselībai.

Vērsis

Nedēļa būs piesātināta ar dažādiem notikumiem un panākumiem profesionālajā darbībā. Vēršus sagaidīs uzmundrinājums no priekšrocības un daudz patīkamu pārsteigumu. Šī nedēļa kļūs par stimulu izrādīt papildus dedzību darbā, bet tāpat nevajag pārslogot savu organismu, jo nepieciešams parūpēties par savu veselību. Tuvāk nedēļas beigām būs iespējamas patīkamas pārmaiņas privātajā dzīvē.

Dvīņi

Visas nedēļas laikā Dvīņiem nepieciešams izvairīties no konfliktiem ar savu partneri un jāparūpējas par attiecību uzlabošanu. Tas var palīdzēt harmonizēt ne tikai privāto dzīvi, bet arī darba sfēru. Dvīņiem, kuri ir aizņemti ar biznesu, pienācis laiks izvēlēties jaunu stratēģiju, kura palīdzēs tālākā attīstībā. Tam labvēlīgs laiks būs nedēļas beigās.

Vēzis

Vēžiem vajadzētu daudz vairāk ieklausīties savu draugu un kolēģu viedoklī, tas palīdzēs sasniegt visus mērķus. Tāpat nevajag aizmirst par savu privāto dzīvi, nedēļas beigās centieties veltīt īpašu uzmanību savai otrajai pusītei.

Lasi vēl: No 1.novembra daudziem lietotājiem pārstās darboties lietotne ”WhatsApp”; iemesls

Lauva

Lauvām ir nepieciešams pastrādāt ar sevi un jāpārstāj izrādīt savs pārmērīgais egoisms, lai normalizētu visas attiecības ar saviem tuviniekiem. Nedēļas beigās vēlams atslābināties un atrast laiku atpūtai.

Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nedēļas sākumā vajag veltīt vairāk uzmanību darba lietām. Nedēļas beigās centieties atpūsties, un ar saviem tuviniekiem doties atpūtā pie dabas.

Svari

Svariem šī būs labvēlīga nedēļa profesionālā sfērā – visas lietas norisināsies ļoti stabili, bet visas jaunās lietās padosies visnotaļ viegli. Brīvdienās nepieciešams labi atpūsties un jāpacenšas izgulēties.

Skorpioni

Ja Skorpioniem ir padomā ievērojamas pārmaiņas profesionālajā darbībā vai amata maiņa, tagad ir īstais laiks šo plānu realizācijai. Pacentieties nekonfliktēt ar saviem tuviniekiem, jums tagad īpaši svarīgs ir viņu atbalsts.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment