Internets šokā – Keita Midltone veic botoksa injekcijas!

Speciāliste apgalvo, ka Keita veikusi botoksa injekcijas, kuras izlīdzina mīmikas grumbas un nerada vizuāli redzamu efektu, ka ticis pielietots šis līdzeklis.

View this post on Instagram

?? The Duke and Duchess of Cambridge will undertake an official visit to Pakistan this autumn, at the request of the Foreign and Commonwealth Office. Further details will be advised in due course. Her Majesty The Queen visited Pakistan in 1961 and 1997, and The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall visited in 2006. Swipe to see photos from the visits: 2. The Queen attends a State Banquet at the President's House, Karachi, in 1961. 3. The Queen meets members of the Pakistan cricket team at the Rawalpindi cricket ground, in 1997. 4. The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall at the Badshahi Mosque, Lahore, in 2006. Photos courtesy of the Press Association and @royalcollectiontrust #Pakistan #RoyalVisitPakistan

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Lai pierādītu sava sakāmā patiesību, speciāliste publicēja divas bildes, kurās redzams hercogienes “pirms”  un “pēc”.

Tajā viņa apraksta, ka hercogiene veica botoksa injekcijas, lai samazinātu uz pieres radušās grumbas, kā arī mīmikas grumbas starp uzacīm un pie acīm.

Lieki piebilst, ka pati Midltone deva atļauju speciālistei publicēt viņas vārdu publicitātes nolūkos, lai piesaistītu pēc iespējas vairāk sievietes un izglītotu viņas par šādas procedūras pieejamību.

Karaļnams parasti izvairās komentēt tik skandalozus gadījumus, taču šoreiz nebija ilgi jāgaida atbilde.

Karaļnams apgalvo, ka Keita savu mūžu nav veikusi plastiskās ķirurģijas iejaukšanos, turklāt pie iepriekš minētās speciālistes noteikti nav gājusi.

Tāpat karaļnama pārstāvji apgalvoja, ka karaliskā ģimene nekad nepiedalās komerciāla nolūka reklāmās produktiem vai pakalpojumiem. Karaliste palūdz nekavējoties dzēst publikāciju, kas tika arī darīts.

Kad žurnālisti devās pa taisno uz klīniku, lai noskaidrotu izplatītās informācijas patiesumu, viņiem netika sniegtas nekādas atbildes, jo viņi nav tiesīgi izsniegt personīgu informāciju par saviem klientiem.

Ko jūs par šo domājat?

Avots

Leave a Comment