Influencere apcietināta par starptautisku narkotiku tirdzniecību

Brazīlijas sociālo mediju influencerei un viņas draugam izvirzītas apsūdzības starptautiskā narkotiku tirdzniecībā. Policija abus pieķērusi mēģinot iekāpt lidmašīnā no Sanpaulu uz Dubaiju ar kokaīna pildītām kapsulām uztura bagātinātāju pudelēs.

Influencerei Laisai Krisostomo Aguiarai un viņas 44 gadus vecajam draugam, automašīnu mazgātājam Petersonam de Souza Fontesam tika izvirzītas apsūdzības par starptautisku narkotiku tirdzniecību, raksta apollo.lv

Pēc Brazīlijas Sanpaulu štata federālās tiesas lēmuma viņi abi tiks tiesāti, ziņo medijs “G1”. Policija liedza viņiem iekāpt lidmašīnā pēc tam, kad, skenējot ar rentgenu, čemodānos tika atklāts 461 grams kokaīna.

Lasi vēl: Mūžībā devies atpazīstams latviešu dizainers un mākslinieks

Kopš šī notikuma abi ir uz laiku apcietināti. Medijs “Daily Mail” ziņo, ka tiesnesis noraidīja influenceres lūgumu viņu atbrīvot. Tiesnesis sacīja, ka influenceres arguments par to, ka viņa “nezināja par čemodāna saturu, nav ticams, ņemot vērā, ka izņemtais kokaīns tika paslēpts čemodānā ar [aizdomās turamā] personīgajām mantām”.

Blogueira presa por tráfico internacional viajava com ex-sócio do noivo  para Dubai

Influenceres līgavaiņa draugs tiesā atzina, ka milzīgais kokaīna daudzums piederēja viņam, un apgalvoja, ka tā lietotāji ir ne tikai viņš, bet arī Aguiara un viņas līgavainis. Turpretī Aguiara noraidīja šī apgalvojuma patiesumu.

Tiesa secināja, ka”“[Aguiaras] rīcībā esošo kokaīna daudzumu nevar klasificēt kā vienam cilvēkam lietošanai paredzētu, tādējādi skaidri norādot, ka narkotikas bija paredzētas plašākai apritei”.

27 gadus vecā sieviete tiesā pastāstīja, ka kopš 2020. gada dzīvo Dubaijā un viņas līgavainim tur pieder valūtas biznesa birža. Influencerei “Instagramā” ir 386 000 sekotāju, un viņa ir pazīstama ar savu grezno dzīvesveidu.

Attēlos bieži redzams, kā viņa pozē pie augstākās klases automašīnām, valkā dārgas drēbes un bauda ekstravagantas brīvdienas. Tomēr lielākā daļa viņas publikāciju kopš šī incidenta ir izdzēstas. Nav zināms, kāds sods Aguiarai tiks piespriests, ja viņa tiks notiesāta.

COMMENTS

Leave a Comment