Iesmērējiet seju ar tomātu un pāris minūtes pagaidiet. Lieliska cīņa ar akni!

Jums palīdzēs tomāti!

Tomāti ir spējīgi gan samazināt akni, gan novērst rētas, kas radušās no pinnēm. Tajos ir ļoti daudz dažādu vitamīnu (A, K, E, C, B6), minerālvielas, kas ļoti noder mūsu sejas ādai. Tomāti palīdz samazināt poras, padarot ādu daudz gludāku. Tas ir viens no labākajiem produktiem, kas spējīgs noturēt normālu pH līmeni. Turklāt, ar tomātu palīdzību iespējams novērst arī turpmāku aknes attīstību.

Salicilskābe, kuru izmanto ļoti daudzos kosmētikas līdzekļos, arī atrodama tomātos.

Kā tos lietot?

Sagrieziet tomātu uz pusēm un ar tiem iesmērējiet savu sejas ādu. Ļaujiet tomātā esošajām vielām minūti iedarboties uz Jūsu sejas ādu. Pēcak seju nomazgājiet ar aukstu ūdeni. Vienkārši, lēti un ļoti efektīvi!

Tomātu maska

Lai pagatavotu tomātu masku, būs nepieciešams mazliet vairāk laika. Tā ir laba gan ārstēšanai, gan profilaksei. Tomātu nomazgājiet un tā augšā ar nazi veiciet X atzīmi. Ielieciet tomātu bļodiņā ar siltu ūdeni. Sāciet attīrīt tomāta mizu sākot ar X atzīmi. Izņemiet sēklas no tomāta un saspiediet to tā, lai iegūtu pasta. Lieciet šo pastu uz sejas un pēc stundas to nomazgājiet. Ja akne ir ļoti izteikta un ārkārtīgi sāpīga, maskai klāt pievienojiet gurķi vai jogurtu.

Vēl viens padoms tomātu maskai

Sajauciet vienu ēdamkaroti tomātu sulas, kurai klāt pievienojiet pāris pilienus citronu sulas. Uzklājiet šādu masku uz sejas un pēc piecām minūtēm noskalojiet to ar siltu ūdeni. Tas arī viss!

Esiet skaisti un veseli! Dalieties arī ar citiem!

Avots: all-4-woman.ru

Leave a Comment