Iedarbīgs līdzeklis, kas uz visiem laikiem izārstēs alkoholismu!

Zālīšu maisījums cīņā pret alkoholismu

  • 4 tējkarotes ložņājošā timiāna
  • 1 tējkarote augstiņu
  • 1 tējkarote vērmeles

Šos augus nepieciešams izmantot tieši noteiktajos daudzumos, sasmalcināt tos, sajaukt kopā un no iegūtā maisījuma vienu tējkaroti apliet ar glāzi verdoša ūdens. Maisījumam nepieciešams divas stundas ievilkties, pēc šī norādītā laika dzēriens ir gatavs lietošanai. To nepiecieciešams lietot pa 1 – 2 ēdamkarotēm pirms ēšanas visas dienas garumā (3 – 4 reizes kopā). Jau pēc divām nedēļām šāda ārstēšanās uzrādīs lieliskus rezultātus. Kopējais ārstēšanās kursa ilgums ir trīs mēneši.

Ārstniecības lupstāja tinktūra

  • ārstniecības lupstāja sakne
  • pāris lauru lapas
  • 250 ml spirta

Ārstniecības lupstāja sakni nepieciešams sasmalcināt pēc iespējas smalkāku, ievietot nelielā trauciņā, pievienot lauru lapas un visu apliet ar spirtu. Iegūtais maisījums paliks aizvien stiprāks veselu divu nedēļu garumā. Ar šo tinktūru jāaizvieto spirts, taču tā jālieto stipri mazāk: visu porciju (veselu glāzi) nepieciešams izlietot vienas nedēļas garumā. Apmēram divu līdz trīs nedēļu laikā ārstniecības lupstāja tinktūra sniegs pozitīvus rezultātus.

Lauru lapu un ķirbju sēklu tinktūra

  • glāze sasmalcinātu ķirbja sēklu
  • 2 lielas lauru lapas

Atsevišķi gan ķirbju sēklas, gan lauru lapas aplej ar glāzi spirta. Pēc divām nedēļām jānokāš iegūtie maisījumi. Jūs iegūsiet vidēji divas glāzes maisījuma, kas nelielos daudzumos jādod slimajam cilvēkam parastā spirta vietā. Lauru lapas izraisa kuņģa darbības traucējumus, bet ķirbju sēklas bieži mēdz izraisīt mokošu sliktu dūšu un vemšanu. Šāds efekts ļoti ātri radīs riebumu pret grādīgajiem dzērieniem.

Miltenes novārījums (tiem, kas atkarīgi no alus)

  • 2 ēdamkarotes miltenes
  • ūdens glāze

Aplejiet miltenes ar ūdeni un vāriet 15 minūtes. Iegūto maisījumu nepieciešams lietot pa vienai ēdamkarotei 5 – 6 reizes dienā. Vidēji divu mēnešu laikā šāda ārstēšana sniegs pozitīvus rezultātus.

Alkoholisma ārstēšana ar dabas dotajām metodēm

Ne tikai zālīšu tējas, tinktūras un novārījumi ir spējīgi tikt galā ar alkohola atkarību. Ir arī citi veidi, kā uzveikt šo nepatīkamo kaiti.

Ārstēšana ar skābiem āboliem

To darīt ir pavisam vienkārši – ar alkoholismu slimam cilvēkam nepieciešams dienā apēst vismaz trīs skābus ābolus. Interesanti ir arī tas, ka 24 stundas pirms ābolu lietošanas, tajos ieteicams iedurt septiņas dzelzs naglas. Pirms lietošanas, tās ir obligāti jāizņem ārā un jāpiedāvā šāds ābols pacientam. Ievērojot šo metodi, jāierobežo dažu produktu daudzums pacienta uzturā: likvidējiet no uztura olas, sālītus un treknus ēdienus, kāpostus, sīpolus un piena produktus. Labāk pagatavojiet pacientam ēdienus no graudaugiem, dārzeņiem, gaļas, skābām ogām un augļu dzērieniem. Šādas diētas ieturēšana sniegs savus rezultātus jau pēc sešām nedēļām.

Bērzu malkas dūmi

Tiek uzskatīts, ka bērzu dūmu smarža var samazināt alkoholismu vai izārstēt to pilnībā. Bērza koka gabalu apber ar cukuru un aizdedzina. Malkai nepieciešams kārtīgi sadegt, pēc tam nodzēst uguni un ļaut pacientam ieelpot radušos dūmus. Uzreiz pēc šīs procedūras pacientam jādod dzert spirta glāzīte. Ir teikts, ka šī metode ātri varot atbrīvot pacientu no atkarības.

Šīs ir tikai pāris metodes, kā palīdzēt sev tuvam cilvēkam atbrīvoties no šī kaitīgā ieraduma. Dalieties arī ar citiem, jo iespējams kādam šie padomi ļoti noderēs!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Haris56</cite>

    Zadornova koncertā dzirdēju šādu stāstu.
    Sievasmāte un sieva spriež, ka no dzeršanas var atradināt, iedodot iedzert suņa asinis. Bet vīrs šo sarunu nejauši dzirdējis. Šīs ar vīnu iedod tās iedzert. Bet viņš jau to iepriekš zinot, pēc iedzeršanas sāk riet, iet četrrāpus un sievasmātei kost kājās. Šī bēgdama krīt, lauž kāju un vēl infarktu dabū. Bet dzert tā arī nepārstāja…

Leave a Comment