Ideja interjeram – krāsaina vanna. 6 iemesli, kāpēc vannasistaba ir tik svarīga

2. Vannas istaba ir no kritikas un aizspriedumiem brīva zona. Tā ir vieta, kurā nav jāuztraucas par to, kas tobrīd uzvilkts mugurā un kā izskatāties. Vannas istabā variet justies brīvi un ērti.
3. Vannas istaba nosaka toni pārējai jūsu mājai, kur izvietot dažādus interjera elementus. Telpas tonim un stilam pieskaņotas sveces, mākslas darbi un atbilstošie dvieļi, pat grāmatas, telpaugi, mēbeles – papildinošie elementi piešķir vannas istabai vēlamo noskaņu. Villeroy & Boch pārstāvis piebilst, ka šobrīd aktuāli aprīkot mēbeles ar modernākajām tehnoloģijām, kas piešķir telpai papildus noskaņu – dažādos toņos saskaņoti un izgaismoti skapīši, neaizsvīstoši un ar augstas kvalitātes Bluetooth® Sound+ audio sistēmu spoguļi, vanna, kura maina apgaismojumu un elegantas, funkcionālas mēbeles.

4. Šī ir vieta, kur gūt iedvesmu. Cik bieži teikts, ka labākās idejas prātā nāk tieši dušā! Parūpējoties par ērtu un patīkamu vannas istabas iekārtojumu, tajā varēs ļauties relaksācijai, pārdomām par dienas laikā notikušo un noskaņoties jaunai darba dienai. Plata, lietus tipa duša ļaus baudīt SPA atmosfēru mājas apstākļos, kā arī ļaus aizskalot visas dienas negācijas un uzlādēt pozitīvi.

5. Nereti tieši vannas istaba kalpo kā lieliska slēpšanās vieta. Aizverot aiz sevis vannas istabas durvis, var iegūt pārtraukumu no kāda procesa vai aizbēgt. Ne velti mūsdienās jaunās māmiņas atelpu gūst tieši vannas istabā. Cits lasa tur grāmatu vai pārbauda jaunumus savā mobilā telefona vietnēs. Gatis Vēzītis akcentē jaunākās vannas istabu kolekciju tehnoloģijas, ik detaļā pārsteidzot pat visprasīgākos modernā dzīves stila piekritējus, piemēram, saslēdzot savu mobilo telefonu ar spoguļa audio sistēmu vai pat plauktiņam pieslēdzot bezvadu Smartphone uzlādes staciju, sniedzot iespēju telefonu uzlādēt, tikmēr baudot relaksējošu vannu.

6. Vannas istaba ir lieliska vieta, kur atslābināties. Ja bijusi neveiksmīga diena vai vienkārši gribas atslēgties no pasaules, iespējams, ka nebūs nekas labāks kā silta vanna vai karsta duša. Ļoti svarīgi, lai vanna ir ērta tās īpašniekam, ir pietiekami plata un dziļa. Vannai jākalpo ne tikai funkcionāli, bet arī jāpilda estētiska funkcija. Šobrīd tirgū ir pieejamas dažādas formas, izmēra un pat krāsu vannas ikviena ideālajai vannas istabai.

Leave a Comment