Grilēta Ziemassvētku forele. Ziemas piknikā noskatīta recepte

Straujiem soļiem ir pietuvojušies Ziemassvētki – ģimenes kopā būšanas laiks. Daudziem no mums joprojām trūkst ideju, ko dāvināt saviem mīļajiem, ko likt svētku galdā, kā rotāt māju un svētku egli un kā pārsteigt tuviniekus, gan arī spēka un enerģijas visu sagatavot.

Tieši tāpēc vulkāniskās izcelsmes minerālūdens “Borjomi” dod nepieciešamo enerģiju, aicina svētkiem sākt gatavoties laicīgi un iedvesmo uzdrīkstēties izmēģināt ko jaunu un vēl nebijušu. Restorānā “Māja” norisinājās Borjomi Ziemassvētku pikniks, kur bija iespēja uzzināt jaunas receptes, iedvesmoties neparastiem Ziemassvētku rotājumiem gan svētku eglē, gan mājoklī, kā arī ieskandināt Ziemassvētku nedēļu, baudot patīkamu atmosfēru.

Pirmssvētku laiks ir ļoti piepildīts – tik maz laika, bet tik daudz kas jāpagūst – trūkst ne tikai spēka un enerģijas, bet arī ideju. Tāpēc Ziemassvētku piknika laikā Borjomi kopā ar restorānu “Māja” un Grilētāju Brālību aicināja sākt gatavoties svētkiem laiku – izmēģināt ko jaunu un pārsteigt savus tuviniekus, sniedzot svētkos vēl nebijušas sajūtas.

Restorāna “Māja” šefpavārs Kazimirs Krūmiņš dalījās ar unikālām grila ēdienu receptēm, iepazīstinot visus ar trīs dažādu galdu ēdieniem – gaļas, veģetāro un zivju. Viņš gatavoja vairākus ēdienus un sniedza padomus, kas jāņem vērā, lai ēdiens izdotos lielisks.

Lai uzzinātu, kā gardums pagatavojams, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment