Ģimene atpūtās un smējās, taču pēc 5 minūtēm notika kaut kas patiešām briesmīgs! Šis mainīja viņu dzīvi uz visiem laikiem

Amerikāņu ģimene Finniji pavadīja brīnišķīgu dienu Hantingtonbīčā, Kalifornijā. Jūdžins ar draudzeni un diviem bērniem, 10 gadus veco Templu un 6 gadus veco Tērneru devās uz pludmali.

Jūdžins viens pats aizpeldēja tālu no krasta. Pēkšņi viņu satrieca milzīgs vilnis, un šķiet, ka kaut kas sāk vilkt zem ūdens. Vīrietis mēģināja peldēt ārā. Viņš pēkšņi izjuta dedzinošas durstošas sāpes mugurā.

“Es nekad nebiju piedzīvojis tādas sāpes. Tas viss notika tik pēkšņi. Tas bija tā, it kā man ar pātagu sistu pa muguru,” atceras divu bērnu tēvs. Brīnumainā kārtā Jūdžinam izdevās izkļūt krastā.

– Tēt, kāpēc tavu muguru klāj asinis? mazais dēls šausmās jautāja. Jūdžins saprata – tā bija haizivs! Tās koduma pēdas palika uz pleciem un dziļa brūce uz muguras. Jaunais tēvs bija tikai priecīgs, ka ticis cauri ar pāris skrambām.

Pēc atvaļinājuma Kalifornijā Jūdžins atgriezās darbā. Brūces pamazām sāka sadzīt, bet dīvainās muguras sāpes, gluži pretēji, turpināja pastiprināties, izplatoties visā krūtīs. Jūdžins devās pie ārsta, saprotot, ka sāpes viņam apgrūtina nakts mieru.

Vīrietis baidījās, ka “tikšanās” ar haizivi ir sagādājusi viņam vairāk ļauna, nekā šķita no pirmā acu uzmetiena. Bet viss izrādījās daudz citādāk..

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu kāda bija patiesība

COMMENTS

Leave a Comment