Garšīgas zāles, kas apturēs saaukstēšanos pašā sākumā


Par saaukstēšanās slimībām mēs esam raduši uzskatīt gan gripu un akūto respiratoro vīrusu infekciju (ARVI), gan augšējo elpceļu kataru, kas parasti ir abu minēto slimību izraisīta komplikācija. Visas šīs slimības apvieno ķermeņa atdzišana un vīrusu izcelsme, inficējoties no apkārtējiem: kāds tuvumā nošķaudījās, noklepojās, un – vīruss klāt.

Parasti viss sākas ar viegliem drebuļiem, nepatīkamām lauzošām sajūtām, galvassāpēm, bet pēc pāris stundām – ķermeņa temperatūras paaugstināšanos, ko izraisa saķerto vīrusu vētraina vairošanās.

Tieši šajā situācijā dārga ir nevis katra stunda, bet pat minūte, kaut gan vairumā gadījumu mēs sākam ārstēties tikai pēc dienām divām vai trim, kad, kā saka, vilciens jau aizgājis.

Pirmām kārtām par katru cenu jācenšas apturēt slimības sākšanos. Ķermeņa atdzišanas gadījumā jāsasilda kājas, izdarot masējošas kustības ar plaukstām. Un iespējami ātrāk (pat darbā esot vai braucot mājās) jāsāk aktīvo punktu pašmasāža: vispirms ar vidējā un rādītājpirksta spilventiņiem apļveida kustībām izrīvē krūtis ceturto ribu līmenī, pēc tam – kaklu virs bedrītes, kur savienojas atslēgkauli, deguna spārnus, deniņus, vietu starp uzacīm, aizausis, vietu starp rādītājpirkstu un īkšķi. Pirmajā dienā šāda masāža jāveic 5 reizes, otrajā 4, trešajā – 3 reizes utt.

Lai lasītu noderīgu informāciju, šķiriet nākamo lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">FirstTammara</cite>

    I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got high quality content.
    If you want to know how to make extra bucks, search for:
    Mrdalekjd methods for $$$

Leave a Comment