Garšaugs, kas attīra asinis un darbojas kā spēcīgs antioksidants

Kādu labumu mūsu organismam sniedz baziliks?

Antioksidants

Veiktie pētījumi pierāda, ka baziliks ir spējīgs pasargāt organismu no daudzām ķīmiskām vielām un kancerogēniem.

Dabīgs antibiotiķis

Baziliks ir ļoti spēcīgs antibiotiķis, kas var palīdzēt izārstēt ļoti daudz slimību. Īpaši iedarbīgs tas ir savienojumā ar ķiplokiem.

Attīra asinsvadus

Baziliks ir spējīgs attīrīt asinsvadus no kaitīgā holesterīna un novērst daudzas sirds un asinsvadu saslimšanas.

Citas bazilika labās īpašības

Ar bazilika palīdzību iespējams izārstēt galvassāpes, diareju, aizcietējumu, klepu, gripu, palīdz atbrīvoties no parazītiem, kārpām, ārstē problēmas ar nierēm, kā arī uzveic daudz citu saslimšanu.

Kādā veidā var panākt bazilika labvēlīgo iedarbību?

Pievienojiet baziliku ēdieniem svaigā veidā vai izmantojiet kā pamatu mērcēm. Ja nevarat izvēlēties starp kaltētu baziliku vai svaigu, mēs tik un tā iesakām izvēlēties svaigu, jo tajā ir saglabājušās daudz vairāk vērtīgās barības vielas. Citi varianti ir arī bazilika tēja un eļļa, kurus iespējams iegādāties bioloģiskajos veikaliņos.

Baziliks var būt lielisks papildinājums Jūsu ēdieniem, tādēļ izmēģiniet visdažādākās metodes, kur un kā to pievienot. Jūs ne tikai iegūsiet jaunas un nebijušas garšas, bet arī sniegsiet ļoti daudz vērtīgu uzturvielu savam organismam.

Kas zina, iespējams, ka pēc kāda laika baziliks jau atradīsies aptieku stendos kā lielisks līdzeklis cīņā pret daudzām kaitēm.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment