Gaišreģis Aleksandrs Šeps vēlas, lai cilvēki uzklausa viņa prognozi par 2021.gadu. Kas jādara, lai šis murgs ātrāk beigtos

Aleksandrs Šeps ir “Ekstrasensu cīņas” (14. sezona) uzvarētājs. Dzimis Samarā, studējis Saratovas Valsts akadēmijā, strādājis par ballīšu organizatoru Samarā, bijis ziņu vadītājs un pat dīdžejs.

Alkas pēc ”citas pasaules” parādījās ne uzreiz, sākumā viņš bija iecienījis gotiku, un tikai pēc tam – maģiju. Es sāku attīstīt savas spējas. Viņš kļuva slavens, pateicoties “Ekstrasensu cīņām”. Viņš apgalvo, ka mirušo dvēseles viņam stāsta par nākotni un uztur kontaktus ar viņu. Viņš tika uzaicināts uz raidījumu “Ekstrasensi izmeklē”.

Pareģojums uz šo gadu

Publikācija “Interlocutor.ru” decembrī publicēja viņa prognozi šim gadam. Šeps ir pārliecināts, ka visas valstis aktīvi apspriedīs politiku, un tas palielinās spriedzi. Krīze nekur nepazudīs, daudzu cilvēku ienākumi paliks tajā pašā līmenī, un cenas turpinās pieaugt. 2021. gadā dzīves līmenis turpinās pasliktināties nodokļu un augstāku tarifu dēļ.

Cenas pieaugs, bet daudzu cilvēku ienākumi nemainīsies, tāpēc cilvēkiem būs jāizdzīvo. Ja politiķi sāks runāt nepareizi un pieņems nepareizus lēmumus, var sagaidīt tautas neapmierinātības un mītiņu vilni. Viduseiropas valstīm, arī Latvijai ir apnikuši šie stresa apstākļi, un situācija valstīs var pasliktināties. Pasaulē var parādīties jauni “karstie punkti”.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment