Farmācijas speciālisti no visas pasaules augsti novērtē Silvanols produktus elpceļu veselībai

No 9. līdz 11. oktobrim Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums Silvanols piedalījās pasaulē lielākajā farmācijas nozares starptautiskajā izstādē CPhI Worldwide 2018 Madridē. Īpašu speciālistu ievērību izpelnījās GoRespiro produktu līnija tās zinātnisko pierādījumu dēļ.

Starptautiskajā izstādē CPhI Worldwide 2018 Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums Silvanols ar esošajiem partneriem no Polijas, Grieķijas, Rumānijas, Ukrainas un Serbijas pārrunāja līdzšinējo sadarbību un produktu portfeļu attīstību, papildinot tos ar jaunajiem produktiem. Tāpat gan esošie, gan potenciālie klienti tika iepazīstināti arī ar nesen pabeigtā GoRespiro kapsulu (uzlabots Astmosil, balstoties uz zinātnisku pamatojumu) klīniskā novērojuma pozitīvajiem rezultātiem. Tas radīja lielu klientu interesi par elpceļu veselības produktu līnijām, jo uztura bagātinātāju ražotāju lokā produktu novērojumus neveic bieži, savukārt Latvijā tik augstā pierādījumu līmenī tāds veikts pirmoreiz.

Izstādē Silvanols stends un sniegtā informācija piesaistīja apjomīga skaita valstu pārstāvju uzmanību, bet nopietnāka potenciālā sadarbība veidojās sarunās ar Portugāles, Kanādas, Dienvidāfrikas, Ungārijas un Vācijas farmācijas nozares profesionāļiem. Kopumā stenda ietvaros 3 dienu laikā Silvanols pārstāvji izveidoja biznesa kontaktus un uzsāka kvalitatīvas pārrunas ar teju 200 nozares kolēģiem, no kuriem apmēram ar 40% veidojas perspektīva komunikācija par produktu izplatīšanu eksporta tirgos. Savukārt 15% sarunu biedru bija piegādātāji, no kuriem daļa ir esošie partneri, kas ir apmierināti ar sadarbību un uzmeklēja Silvanols stendu, lai to nostiprinātu. Apmēram 15% stenda apmeklētāju piedāvāja sadarbību mārketinga, reģistrācijas, kontraktražošanas un citos specifiskos jautājumos. Paralēli tam Silvanols speciālisti izstādē iepazinās ar nozares jaunākajām tendencēm izejvielu un iepakojumu piedāvājumā, aktīvi apmeklējot citus stendus un tiekoties ar saviem partneriem šai jomā.

CPhI Worldwide 2018 ir lielākā farmācijas izstāde pasaulē, kura šogad norisinājās 28. reizi. Aptverot visas nozares jomas, šogad izstādē piedalījās vismaz 2500 uzņēmumi, un to apmeklēja vairāk nekā 45 000 nozares speciālistu no ne mazāk kā 150 valstīm. Papildu informācija: https://www.cphi.com/europe/

Par “Silvanols”

“Silvanols” ir Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums, kas jau 24 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces, kosmētiku un zāles. “Silvanols” ražotās produkcijas kvalitāti un drošumu apliecina ISO 22000, ISO 13485 un GMP (Labas Ražošanas prakses) sertifikāti. 100% uzņēmuma akciju pieder AS “Olainfarm”.

Leave a Comment