Esiet uzmanīgi, jo tieši šādi izskatās kāda centieni uzlikt jums lāstu!

Gribiet – ticiet, negribiet – neticiet, taču pavisam nesen kāda mana paziņa pastāstīja stāstu, kura dēļ tagad daudz vērīgāk skatos sev zem kājām…

Pirms gada mana draudzene apprecējās, viņas laulības dzīve šķita kā pasaka: mīļotais vīrs, jauns un skaists dzīvoklis ar labu remontu, ideālas attiecības ar radiem, kopīgi ceļojumi un braucieni pie dabas ar draugiem. Taču vienā brīdī tas viss pēkšņi sāka brukt, turklāt bez jebkādiem redzamiem iemesliem. Kad viņa atradās jau uz nervu sabrukuma robežas un priekšā stāvēja vēl šķiršanās ar vīru, kāds viņai ieteica doties pie gaišreģes. Tā viņai pateica, ka pie visa vainīga adata, kurai viņa ir uzkāpusi reiz virsū. Tāpat viņai ieteica paskatīties pie mājas sliekšņa un durvju ailēs.

Kā noteikt, vai kāds vēlas jums uzlikt lāstu?

Kad mana draudzene atnāca mājās un pārbaudīja visas vietas, par kurām runāja gaišreģe, viņa atrada, ka tajos bija dīvaini priekšmeti, kas paredzēti, lai izjauktu viņas laulību.

Diemžēl ir daudz dažādu veidu, kā uzlikt lāstu, ieliekot cilvēka mājvietā priekšmetu, kas ir pārpildīts ar negatīvu un nelāgu auru. To mērķis ir viens – kaitēt cilvēkam, taču virzieni, kādos tie strādā, ir daudz un dažādi.

Saputroti un sapiņķerēti šūšanas diegi

Diegs ar mezgliem ir viena no visbiežāk izmantotajām metodēm lāsta uzlikšanā. Melnās krāsas diegi parasti paredz, ka cilvēku piemeklēs neveiksmes, nabadzība, ar to palīdzību panāk, ka pāris sāk strīdēties. Dzijas diegus bieži izmanto, lai bojātu cilvēka veselību un padarītu sievieti neauglīgu. Visbiežāk šos priekšmetus liek vietās, kur cilvēkam nākas kāpt pāri.

как определить порчу на человеке

 

 

Adatas

Vēl viena nelāgu cilvēku metode. Šie lāsti ļoti ātri aktivizējas, bet pamanīt tos uzreiz nemaz nav iespējams. Tos visbiežāk ieliek durvju ailē vai pa taisno zem līstes. Šādā veidā ļoti bieži cilvēkus nolād slimībām un vientulībai.

как определить порчу на себе

Matu sprādze vai ķemme

Ar to paņēmienu visbiežāk vēlas bojāt cilvēkam miegu, turklāt parasti tas tiek vērsts tieši uz sievietēm, taču šie priekšmeti var kaitēt arī ģimenei kopumā, agri vai vēlu izšķirot pāri. Parasti šādu priekšmetu paliek zem gultas vai zem matrača.

как определить порчу с помощью яйца

Zeme

Šis ir viens no briesmīgākajiem un nepatīkamākajiem lāsta veidiem. Parasti tajā tiek savākta zeme no kapiem, klāt liktas kaut kādas sēkliņas, sāls vai dzīvnieku spalvas. Tos pie mājas liek ar domu, lai tās iemītnieki nemitīgi strīdētos.

Šādā veidā kāds ļoti vēlas nodarīt pāri mājas iemītniekiem.

как определить порчу или сглаз

Nauda

Ja jūs pamanāt kaut kur uz ielas mētājamies monētas, kuras ir netīras, apbērtas ar sāli vai kaut kādu miskasti (parasti runa ir par veselu sauju monētām), – nekādā gadījumā neskarieties šai naudai klāt ar kailu roku.

Šādā veidā tiek panākts, ka cilvēks, kas tai pieskarsies, nodos savu finansiālo labklājību un viņam turpmāk materiāli nekur neveiksies. Tāpat sīku nominālu monētas tiek mestas uz ielas, lai atnestu cilvēkiem bēdas un asaras.

как определить порчу на одиночество

Esiet piesardzīgi un dalieties ar šo informāciju arī ar citiem! Tā nav joka lieta, tādēļ esiet turpmāk daudz uzmanīgāki ar šādiem priekšmetiem.

Lai lasītu, ko darīt ar priekšmetu un vietu, kur bijis kāds no iepriekš minētajiem priekšmetiem, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment