”Ekstrasensu cīņu” dalībnieka Ziradina Rzajeva prognoze maijam: “Īpaši grūti būs no 8. līdz 21. datumam” šiem cilvēkiem!

Ziradins Rzajevs tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem dalībniekiem kanāla TNT rīkotajā šovā “Ekstrasensu cīņas” visā pārraides ilgajā pastāvēšanas vēsturē. Ziradina prognozes par notiekošo pasaulē lielākoties piepildās. Tagad viņš pastāstīja, kas gaida Krieviju pirms vasaras sākšanās.

Saistībā ar pēdējā laika notikumiem pasaulē sabiedrība ir nobažījusies par nākotni un izmaiņām ekonomikas sfērā. Iepriekš Ziradins Rzajevs uzsvēra, ka gaidāmas pārmaiņas. Tiesa, tuvākajā laikā gaidāmas zināmas grūtības.

“Maija mēnesis būs ļoti nemierīgs. Īpaši grūti būs no 8. līdz 21. datumam. Tāpēc es aicinu cilvēkus uzkrāt pozitīvu enerģiju. Ne visi cilvēki saprot politiku, katram ir savs redzējums.

Lasi vēl: Valsts policija vērš Latvijas iedzīvotāju uzmanību uz šo informāciju! ”Šis paziņojums attiecas pilnīgi uz visiem!”

Krieviju sagaida grūtības, kuras būs ļoti grūti atrisināt. Protams, tas ir pārbaudījums, un mums tas ir jāiztur. Pēc 2-3 gadiem pakāpeniski iziesim no grūtībām. Tas daudz ko Krievijai prasīs. Ļoti grūti būs jūlijā un septembrī. – Savās domās dalījās Rzajevs.

Nesen Ziradins arī izteicās par dažām krievu slavenībām, kas steigā pameta Krieviju, baidoties par saviem ārzemju īpašumiem.

Turpini lasīt tālāk

COMMENTS

Leave a Comment