Ekonomiskās sagataves. Lielisks padoms, kā ieekonomēt naudu, veicot svaigās gaļas uzkrājumus

Kādreiz no viena žurnāla es izrakstīju padomus, kā sagatavot pusfabrikātu krājumus 4 cilvēku ģimenei, izmantoju šos padomus vēl šodien. Viņi palīdz man vēl šodien. Var būt šie padomu palīdzēs arī jums.

Tātad, algas dienā nopērkam 4 lielas vistas un cūkgaļas gabalu.

  1. Nogrižam vistai spārnus un stilbus, divām pusdienām un vakariņām.
  2. Nogriežam visu balto gaļu, iznāk fileja, no katras vistas pa 2 gabali. Sagriežam un iznāk 16 gabaliņi, izklapējam tos un sasaldējam.
  3. Atlikušo vistas gaļu atdalām no kauliem, pievienojam cūkgaļu, visu samaļam. Vienai daļai var pievienot rīsus, no tās sagataves vēlāk varēs gatavot, tefteļus, tīteņus. No gaļas bez rīsiem – kotletes, frikadeles. Visu sasaldējam.
  4. Kaulus liekam ūdenī un vāram. Kad gaļa gatava, atdalām to no kauliem. Var uzreiz uztaisīt vakariņas, pēc jūsu uzskatiem. Buljonu lejam trauciņos, kad atdzisīs, liekam saldētavā. Vēlāk var izmantot, kad vārīsim zupas vai gatavosim mērces.

Līdz nākamai algai var mierīgi izdzīvot.

Avots: vrutmelife.com

Leave a Comment