Efektīvs līdzeklis pret matu izkrišanu- serums, kas var mainīt dzīvi.

Matu izkrišana ir problēma ar kuru sastopāsm, gan sievietes, gan vīrieši, un ja vīrieši lielākajā daļā gadījumu par to pārāk nepārdzīvo jo arī noskūta galva “skaitās” frizūra, tad sievietes meklē kā cīnīties ar šo problēmu, jo tas arī saprotams, sievietes biežāk nekā vīrieši lieto matu lakas, gēlus, putas, maina matu krāsu u.t.t., kā rezultātā mati nespēj paši cīnīties un sāk atmirt.

Vispārīgs ieteikums būtu nemocīt savus skaistos matus ar matu lakām, putām, spīguļiem, nekasīt tos, neveidot princešu frizūras katru dienu. Izturēties pret matiem vienkāršāk, un tad tie spēs atdarīt ar mirdzumu, veselīgumu un augšanu! Galvenais ir sākt veltīt sev mazliet vairāk laika, uzmanības.

Apkopojot visizplatītākos iemeslus kāpēc rodas matu problēmas, varētu izcelt visizplatītākos cēloņus

  • stress;
  • sasprindzinājums kakla/sprandas rajonā (darbs pie datora, mazkustīgums)
  • sauss, karsts gaiss (apkure ziemas laikā), kā arī ikdienišķa fēnošana, taisnošana novārdzina pašu matu, tomēr tam nevajadzētu būt par cēloni ievērojamai matu izkrišanai;
  • neveselīgs, nabadzīgs uzturs, uzturvielu nepietiekamība organismā;
  • vāja gremošanas sistēma (nelabvēlīgie mikroorganismi zarnu traktā, iekaisums, nespēja uzņemt/asimilēt vajadzīgās minerālvielas);
  • saindēšanās ar smagajiem metāliem;
  • hroniskas slimības, u.c.

Lai kāds arī būtu cēlonis (ir jāmeklē un jārisina tieši tas!), matu izkrišana reizēm var sagādāt pavisam nepatīkamas situācijas, piemēram, kad paliekot pie draudzenēm pa nakti, no rīta nākas teju vai ķemmēt pašu spilvenu!

Ir daudz dažādu šampūnu, brīnumlīdzekļu matu izkrišanai, tomēr daudzos  tie nekad nav viesuši uzticību un vēlmi ticēt reklamētajam. Kaut kā vienmēr ir trūkusi pārliecība un pamatojums tam, kāpēc tad šis līdzeklis palīdzēs man tikt galā ar problēmu. Tomēr pēc ilgiem meklējumiem, ir atrasts serums, kas spēj palīdzēt uzturēt matus un to saknes veselīgas. Par to tālāk rakstā.

Veselīgs uzturs un vesels gremošanas trakts!

Kā pirmo, protams, var minēt veselīgu uzturu, un zarnu trakta turēšanu tīrībā un kārtībā. Tas ir pirmais un svarīgākais pamatnoteikums bez kā pārējie ieteikumi ir diezgan maznozīmīgi. Vērtīgs uzturs ne vien var mazināt stresu, palīdzēt uzturvielām uzsūkties un nokļūt līdz matu saknītēm, bet arī var samazināt jebkuras hroniskas saslimšanas simptomus. Ir tikai loģiski domāt, ka tas, ar ko barosim savu ķermeni, atspoguļosies arī veselībā. Ja barosim organismu ar vērtīgām minerālvielām, vitamīniem un produktiem, no kuriem ķermenis ir spējīgs būvēt jaunas un veselīgas šūnas- matus, kaulus, ādu, nagus u.c.-, arī mati būs mirdzoši, elsatīgi un veseli.

Otrs aspekts ir gremošanas veselība. Ja nespējam asimilēt uzturvielas un veselīgais ēdiens mūsos neuzsūcas – arī tad nevar cerēt uz lielisku veselību, mirdzošu ādu un matiem. Tāpēc primāri būtu sakārtot gremošanas veselību, pirms ķerties pie šampūniem, kas sola izaudzēt 10cm matu mēnesī.

Uzturvielas, kas nepieciešamas matiem

Mati ir prasīgi, jo tiem nepieciešamas kvalitatīvas un daudzveidīgas uzturvielas. Galvenās no tām ir-

  • biotīns (olu dzeltenumi, mandeles, lauku sviests, diedzējumi, u.c.)
  • B grupas vitamīni (zaļie dārzeņi, rieksti, olas, gaļa, orgānu gaļa, sēnes, u.c.)
  • selēns (brazīlijas rieksti, zivis, u.c.)
  • cinks (austeres, ķirbju sēklas, indijas rieksti, orgānu gaļa, ingvera sakne, u.c.)
  • dzelzs (gaļa, zaļumi, bietes, granātāboli, u.c.)
  • C vitamīns (ogas, kivi, citrusi, zaļumi, kāposti, paprika, u.c.)
  • D vitamīns (zivis, lauku sviests, olas, sēnes, saule)
  • omega-3 taukskābes (zivis, lauku olas, valrieksti, linsēklas un to eļļas, u.c.)
  • Olbaltumvielas (gaļa, olas, zivis, pākšaugi, proteīnu piedevas, u.c.)

FulFix® ir šķidras konsistences matu augšanu veicinošs serums, kas ar pirkstu galiņiem iemasējams matu saknēs. Dziednieciskais ārstniecības augu un vitamīnu komplekss lietojams divreiz nedēļā mazgātos, mitros matos.

Kas ir FulFix®? Tas ir ļoti efektīvs matu serums, kas sevi ir pierādījis kā efektīvu līdzekli cīņā ar matu izkrišanu, un, ir palīdzējis tūkstošiem cilvēku visā pasaulē ataudzēt veselīgākus un stiprākus matus kā jebkad agrāk. FulFix® sastāvā iekļauti reti ārstniecības augi, kas ir sastopami tikai dažās vietās visā pasaulē. Šie tikai nesen atklātie ārstniecības augi ir iekļauti matu augšanas produkta sastāvā, kas par 98,7% samazina matu izkrišanu. Šis spēcīgais aminoskābju un vitamīnu komplekss galvas ādu apgādā ar barības vielām, kas veicina matu augšanu un spēcina matus, sākot ar matu saknēm un beidzot ar matu galiņiem.

Kāpēc FulFix ir labāks par jebkuru citu matu kopšanas produktu?

Vairākums no populārajiem matu augšanas produktiem ir efektīvi tikai uz neilgu laika posmu, proti, tie veicina matu augšanu, bet neārstē galvas ādu un matu folikulas. Tāpēc jauno matu stāvoklis nav labāks un tas arī neuzlabojas.
Daudzi mūsdienu matu kopšanas līdzekļi, kas stimulē matu augšanu un novērš plikpaurību, patiesībā ātru rezultātu vārdā upurē kvalitāti.  Šeit neviens nesola rezultātus, kas būs redzami tikai pēc 10 dienām, bet gan saglabāsies, produktu regulāri lietojot. Šis unikālais matu augšanas produkts ir izstrādāts, lai apturētu matu izkrišanu visos tās aspektos. Uz visiem laikiem. Pirmkārt, tas veicina veselīgu matu ataugšanu, barojot un aizsargājot matu folikulas. Otrkārt, produkts nodrošina matiem ilgtermiņa barošanu un kondicionēšanu, kas savukārt veicina matu augšanu, padara tos spēcīgākus un skaistākus. Rezultātā mati kļūst stiprāki, biezāki un veselīgāki, un tie aug ātrāk!

Iegādāties FulFix var tikai pie oficiālā izplatītāja mājaslapā, (vajag klikšķināt uz iezīmētā teksta, lai varētu tajā nokļūt), par preci norēķināsies tikai tās piegādes brīdī.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tilda</cite>

    Vismaz vienīgie kuri nesola zelta kalnus, pasūtīju pamēģināt, tikai tāpēc ka godīgi par sevi uzrakstījuši.

Leave a Comment