“Dzīres mēra laikā”: visi Vangas, Mesinga, Nostradama un Džūnas pareģojumi 2022. gadam

Kas sagaida pasaules iedzīvotājus Jaunajā gadā saskaņā ar cilvēces vēsturē zināmāko gaišreģu pareģojumiem.

Cilvēces vēsturē ir bijuši ne mazums gaišreģu, kas pēc sevis atstāja pareģojumus par nākotni, tomēr ne daudziem no tiem izdevās ar ļoti lielu precizitāti runāt par notikumiem, kuri notiks pēc vairākām desmitgadēm, bet reizēm pat pēc dažiem gadsimtiem.

Saskaņā ar Džūnas pareģojumiem, 2022. gadā vispasaules krīze mazināsies, tomēr cilvēcei pandēmiju izdosies uzvarēt tikai 2025. gadā. Tāpat viņa paziņoja, ka saspringtās attiecības starp Krieviju un ASV tuvākajā laikā sāks atslābt un abām lielvarām izdosies atrast kopīgu valodu. Neskatoties uz to, Krievijā gaidāma sociāla spriedza un kritums kultūras sfērā.

Lasi vēl: Latvijas prezidents uzskata, ka mājsēdi varētu atcelt tikai tad, ja iedzīvotāji pildīs šos NOTEIKUMUS

Saskaņā ar Volfa Mesinga prognozēm, sākot ar 2021. gada otro pusi un visa 2022. gada laikā sāksies kardināls pārmaiņu periods, kura laikā notiks varas maiņa. Padomju ekstrasenss norādīja, ka, ja cilvēki šajā laikā iemācīsies kopējās prioritātes likt augstāk par personiskajām, tad būs iespējams iziet no nopietnās krīzes.

Gaišreģe Vanga savās prognozēs atšķiras no Džūnas. Bulgāru pareģe norādīja, ka Krievijai neizdosies izlīdzināt attiecības ar ASV, bet sāksies satuvināšanās ar “Debesu impēriju”. 2022. gadā cilvēki sastapsies ar zināmiem satricinājumiem, bet tie ne pārāk atsauksies uz cilvēku ikdienas dzīvi.

Daudz pesimistiskāku prognozi cilvēcei atstāja franču alķīmiķis Nostradams. Viņš paredzēja, ka nākotnē būs finanšu krahs, nabadzība, kā arī jauns pasaules karš. Vēl vairāk, leģendārais pareģis runāja par to, ka Zeme uz trim dienām ieslīgs tumsā liela sprādziena dēļ, kas pēc tam izmainīs planētas klimatu. Tāpat Nostradams brīdināja par dabas katastrofām un masveida bada, apgalvojot, ka cilvēce sāks savā starpā karot pārtikas trūkuma dēļ.

Tikmēr zinātnieki Šveices Federālā tehnoloģiju institūtā Lozannā veica pētījumu un atklāja, ka cilvēks var nodzīvot līdz 150 gadiem. Galvenie atslēgas faktori ilgam mūžam ir labs uzturs, attīstīta veselības sistēma un labvēlīga sociālā vide.

COMMENTS

Leave a Comment