Dziedātāja MakSim uz ”Zelta gramofonu” ieradās reanimācijas ārstu pavadībā, taču pēkšņi dziedātājai..

Slavenā dziedātāja MakSim ieguva balvu ”Zelta gramofons”, kur viņa ieradās ne tikai saņemt kāroto statueti, bet arī publiski pateikties ārstiem, kuri izglābuši viņas dzīvību.

Kremļa pilī notika tradicionālā ikgadējā ”Zelta gramofona” balvas pasniegšanas ceremonija, kurā piedalījās arī dziedātāja MakSim. Mākslinieka skaņdarbs ar simbolisko nosaukumu “Paldies” tika izdots tieši pirms MakSim ievietošanas slimnīcā. Jauno dziesmu klausītāji uzņēma ar lielu entuziasmu un diezgan ilgu laiku ieņēma topu augšdaļas.

Uz skatuves pēc balvas MakSim kāpa nevis viena, bet gan reanimācijas ārstu pavadībā. Slavenība no visas sirds pateicās ārstiem, kuri palīdzēja viņai pārvarēt mānīgo slimību un atgriezties dzīvē. Dziedātāja iepazīstināja ar savām pavadošajām personām pēc vārda, norādot, ka, ja viņu nebūtu, tad viņas arī nebūtu.

Lasi vēl: Miris slavenas grupas dalībnieks: ”Viņš aizsaulē devies mierīgs un atslābinājies”

MakSim neaizmirsa par dziesmas “Paldies” videoklipa režisoru Vadimu Šatrovu, kurš iepriekš bija miris no COVID-19, kā arī izteica pateicību visiem saviem faniem, kuri turpināja uztraukties par viņas veselību un dāvāja viņai savu mīlestību. Dziedātāja uz skatuves pat nobirdināja asaru cik aizkustināta viņa šajā brīdī bija.

COMMENTS

Leave a Comment