Dusmīgām sievietēm ir jāsit trauki – tas nomierinot nervus

Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība? Neseni pētījumi vēsta ko pilnīgi citu!

Izrādās, ka tām sievietēm, kas mēdz bieži dusmoties un izvest sevi no pacietības, vajagot sist traukus. Iemesls tam ir gaužām smieklīgs – trauki plīst uz laimi un katrs ir pats savas laimes kalējs? Apmēram!

Brīdī, kad tiek sasisti trauki, sievietei ir lieliska iespēja izlādēt savas negācijas uz ko tādu, ko nav iespējams pēcāk vairs salabot. Šajā brīdī iestājas apziņa par to, ka izdarīto atpakaļ vairs nepaņemsi. Ļoti daudzām sievietēm tas palīdz turpmāk dzīvē savaldīt savas dusmas, atceroties, ka tie paši dusmu uzplūdumā sašķaidītie trauki ir neatgriezeniski beigti. Tas pats notiek ar sievietes nervu šūnām dusmu uzplūduma laikā- tie var būt neatgriezeniski beigti.

Parasti sievietes šajā brīdī sev uzdod jautājumu, vai tas bija tā vērts? Vai problēma bija tik liela, ka to nebija iespējams atrisināt, vai man nebija iespējams nomierināties. Protams, ir arī sievietes, kuras katrā dusmu uzplūdumā turpina dauzīt traukus, taču tas tik un tā uz viņām atspoguļosies – kādam taču tomēr būs jāpērk jauni trauki!

Tādēļ, dāmas, ja dusmas ir tādas, ka gribas vai pa sienu rāpot – aizejiet un no sirds izšķaidiet kādu šķīvi, krūzi, bļodu vai kanniņu. Dusmas pāries, līdzko trauki būs izjutuši jūsu emocijas.

Leave a Comment