Divu zodiaka zīmju vīrieši, kuri ar vecumu kļūst arvien neciešamāki. Sievietes, esat tālredzīgas!

Vīrietis Skorpions

Jaunībā vīrietis Skorpions vēl var piedot savu tuvinieku kļūdas, bet pieaugušā vecumā vīrietis to nedarīs pat tad, ja pastāv risks zaudēt ģimeni. Ar katru gadu vīrietis Skorpions kļūst arvien prasīgāks, stingrāks un arvien mazāk ir gatavs uz kompromisiem.

Viņš skaidri zina, kurā bankā noguldīt ģimenes uzkrājumus, kur atpūsties un kādā augstskolā iestāties bērniem. Ar gadiem vīrietis Skorpions vairs nespēj pieņemt citu cilvēku viedokli.

Vīrieši Skorpioni ienīst melus, bet ar vecumu vairs nepiedod arī pārspīlējumus. Tomēr šīs zodiaka zīmes vīrietis apprecas tikai mīlestības dēļ. Viņš rada bērnus, kad ir pārliecināts, ka spēj tos nodrošināt.

Arī šī pārspīlēti atbildīgā attieksme pret dzīvi un ģimenes vērtībām pastāvīgi palielinās, tāpēc Skorpioniem solīdā vecumā ir grūti atrast sievu.

Lasi vēl: Vasilisas Volodinas horoskops maijam – skaties ko nākotne tev iecerējusi!

“Mans bijušais vīrs ir Skorpions. Ļoti greizsirdīgs, pastāvīgi mani kontrolēja. Es domāju, ka tas pamazām pāries, bet pirms mēneša viņš mani pagrūda strīda karstumā, un es smagi sasitos. Tagad, kad dzīvoju kopā ar savu draudzeni, es nezinu, vai ir vērts dot viņam otru iespēju,” komentē 32 gadus vecā Jana.

Leave a Comment