Divas zodiaka zīmes ar kurām ir vienkārši nereāli sadarboties darbā. Nervi iet pa gaisu!

Izrādās, ir sievietes, kurām nav ieteicams strādāt algotu darbu. Šo faktu apstiprina zināmi iemesli. Divu zodiaka zīmju dāmām labāk nodarboties ar mājsaimniecību, un lūk, kādi tam ir iemesli.

Dvīņi

Sievietes Dvīņi nav paredzētas monotonam un vienmuļam darbam, kāds raksturīgs birojam. Šīs zīmes pārstāves ātri nogurst un izjūt vilšanos, saprotot, ka stingrs priekšnieks neļaus doties mājās pirms laika, bet kolēģi nepabeigs viņu iesāktos darbus. Dvīņu sievietes uzskata, ka darbam vajadzētu iedvesmot un iepriecināt, tāpēc, saskaroties ar grūtībām, viņas piekāpjas to priekšā.

Šīs horoskopa zīmes sievietes pārāk vieglprātīgi attiecas pret darbu – viņas spēj “iegāzt” visu kolektīvu, aizmirstot veikt svarīgu uzdevumu. Bieži vien Dvīņu sievietes pārāk baidās uzņemties atbildību, šādi sadusmojot kolēģus.

Lasi vēl: Sieva dusmās izskrēja no mājām un aizcirta aiz sevis durvis, atstājot vīru ar bērniem vienu. Pēc 2 dienām viņa saņēma vēstuli…

Viņām ir piemērots tikai radošs darbs, kam nav nepieciešama rutīna un standarta grafiks. Pretējā gadījumā šīs zodiaka zīmes sievietes pastāvīginokaitinās priekšnieku, bet pašas nespēs rast sev vietu smacīgajā birojā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment