Diētisko pankūku recepte ar āboliem un biezpienu

Pagatavošana

  1. Sajauciet kopā visas pankūkām paredzētās sastāvdaļas. Nemitīgi lejot ūdeni, maisiet, līdz iegūta viendabīga masa. Ļaujiet mīklai 30 minūtes pastāvēt istabas temperatūrā.
  2. Pankūkas cepiet uz iesildītas pannas no abām pusēm, līdz iegūta zeltaina kārtiņa.
  3. Pildījumam nepieciešams nomizot un sagriezt ābolu.Tos pagatavojiet uz pannas sviestā, līdz kļuvuši mīksti. Pēc izvēles varat pievienot arī kanēli vai jebkuru citu garšvielu pēc izvēles.
  4. Ņemiet vienu pankūku, tai pa vidu lieciet ½ glāzi biezpiena un pa virsu klājiet pagatavotos ābolus. Pankūku sarullējiet.
  5. Pasniegt varat ar jogurtu, apceptiem valriekstiem un medu.

Labu apetīti!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment