Diētai pavisam nedraudzīgi brokastu ēšanas paradumi. Vai tiešām velns ir tik melns, kā to smādē?

Zināms, ka tieši brokastis ir dienas svarīgākā ēdienreize, īpaši tad, ja vēlies zaudēt svaru. Taču mēs bieži pieļaujam kļūdas brokastu produktu izvēlē, daudzumā vai biežumā, kas var ne pa jokam kaitēt sievietes ārējam izskatam.

To gan mēs negribam, vai ne? Ja arī jums rūp jūsu figūra, izlasiet šos 4 pamatnosacījumus, kas ietekmē to, cik veselīgas vai neveselīgas ir jūsu brokastis.

Glāze svaigi spiestas sulas vai glāze cukura?Ja vēlies brokastis papildināt ar augļiem, noteikti atsakies no mākslīgajām sulām, kurās ir liels daudzums cukura. Labāk ēst svaigus augļus vai pagatavot svaigi spiestu sulu pašai. Tādā veidā uzņemsi krietni vairāk vērtīgo uzturvielu un vitamīnu, nekaitējot savam svaram.

Cik liela ir tava brokastu pārslu bļoda?

Izvēloties veselīgos brokastu pārslu maisījumus, pārliecinies, ka vienas porcijas vietā neapēd uzreiz trīs, pati nemaz to nenojaušot! Šeit ļoti noderīgi būtu virtuves svari, kas ļaus nomērīt precīzu maltītes porciju.

Smalkmaizītes

Smalkmaizītes vai kruasāni, kas ēsti reizi nedēļā, nekādus draudus diētai neradīs, bet, ja tos ēd brokastīs ik dienas, te rodas problēmas! Viena bulciņa ar sieru vai kruasāns ar šķiņķi kaloriju skaita ziņā ir pielīdzināms 5 -7 maizes šķēlēm.

Jogurts taču ir veselīgs, vai ne?

Vairums jogurtu satur daudz cukura un neveselīgu garšas pastiprinātāju. To vietā ēd bezpiedevu vai skyr jogurtu, derēs arī lakto, papildinot to ar augļiem pēc savas izvēles.

Leave a Comment