Dārzeņi, kas palīdz dabīgā veidā padarīt tumšāku ādu – nekādi solāriji vai cepināšanās saulē!

Pat vasaras sākumā, kad tik daudz silto un saulaino dievu vēl nav bijis, ir iespējams iegūt patiešām skaistu un, galvenais, vienmērīgu iedegumu. Jūs noteikti domāsiet, ka tādu iespējams iegūt tikai ceļojumā uz Ēģipti vai Kanāriju salām, taču nē!

Izrādās, ka burkāns spēj nodrošināt vienmērīgu un skaistu ādas iedegumu!

Lai gan pašlaik modē ienāk arī aristokrātiskais bālums, vienmēr ir patīkami būt dabīgi brūnam vai bronzas krāsā, jo tādā veidā cilvēks izskatās daudz pievilcīgāks un veselīgāks.

Saules vai solārija ietekmē mūsu organisms ir pakļauts UV staru negatīvajai ietekmei, kas izraisa organismā ģenētiskas mutācijas un paaugstina iespēju gūt ādas vēzi.

Turklāt UV stari tiek iedalīti pie vieniem no kancerogēnajiem faktoriem cilvēkiem, tādēļ jebkāds iedeguma veicināšanas veids, kas nav saistīts ar cepināšanos saulē vai solārijā, ievērojami uzlabos jūsu ādas veselību.

Lūk, pāris noderīgi dārzeņi, kas var veicināt iedeguma veidošanos: burkāni, tomāti, saldie kartupeļi un kantalupe satur keratīnu, tādēļ to regulāra lietošana uzturā var veicināt ādas toņa maiņu uz tumšāku.

Lai iegūtu skaistu, brūnīgu un veselu ādu, tā pat ieteicams uzturā lietot ne tikai burkānus, tomātus, saldos kartupeļus un kantalupes, bet arī spinātus, lapu kāpostus un olīveļļu – produkti, kas ne tikai sniegs skaistu ādu, bet arī samazinās vidukļa apkārtmērus.

Iegūstiet skaistu ādas toni un uzlabojiet savu veselību – divi vienā!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment