Dabīgi veidi, kā panākt, ka lūpas ir sārtas un maigas!

  1. Ogas

Ja vēlaties izmantot ogas, sajauciet kopā pus ēdamkaroti aveņu, pievienojiet klāt alvejas želeju un medu. Tad iegūto maisījumu uzklājiet uz lūpām un atstājiet 10 minūtes iedarboties. Pēc tam maisījumu noskalojiet ar siltu ūdeni. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, atkārtojiet šo procedūru katru dienu.

  1. Cukurs

Viss, kas jums būs nepieciešams, ir trīs ēdamkarotes cukura un ēdamkarote eļļas. Sajauciet abas sastāvdaļas un uzklājiet maisījumu uz lūpām. Atkārtojiet šo procedūru reizi nedēļā, lai atgūtu savu lūpu dabīgo krāsu un izskatu.

  1. Rožūdens

Sajauciet pilienu rožūdens un pāris pilienus medus. Pēc tam uzklājiet šo maisījumu uz lūpām. Atkārtojiet šo procedūru 3 – 4 reizes dienā.

  1. Granātābols

Jums būs nepieciešams: viena granātābola sēkla, piena krēms un rožūdens. Sajauciet kopā visas sastāvdaļas un uzklājiet maisījumu uz lūpām. Pēc tam apslaciniet lūpas ar siltu ūdeni. Vislabāko rezultātu sasniegšanai procedūru atkārtojiet vienu reizi nedēļā.

  1. Citrons

Pirms jūs dosieties gulēt, uzklājiet uz lūpām citronu sulu. Procedūru nepieciešams atkārtot 1 – 2 mēnešu garumā, jo tā būs iespējams iegūt patiešām labus rezultātus.

  1. Medus

Katru dienu klājiet uz lūpām medu. Vislabāk to darīt katru vakaru un tikai no rīta nomazgāt medu nost.

  1. Olīveļļa

Viss, kas jums būs jādara, jāuzklāj olīveļļa uz lūpām un pēc tam rūpīgi jāpamasē tās. Procedūru atkārtojiet katru dienu pirms gulētiešanas.

  1. Gurķu gabaliņi

Rūpīgi notīriet un pamasējiet savas lūpas ar gurķa gabaliņu. Dariet to katru dienu vismaz piecas minūtes, jo tādā veidā tiks iegūti vislabākie rezultāti.

 

Noteikti neaizmirstiet dalīties arī ar saviem draugiem, radiem un paziņām!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment