Dabas līdzekļi pret zemu asinsspiedienu, kas patiešām palīdz


Ar pazeminātu asinsspiedienu jeb hipotoniju sirgstošiem cilvēkiem nereti uznāk nespēks, galvassāpes, reiboņi vai pat samaņas zudums.

Izārstēt hipotoniju ir ļoti grūti, tāpēc nākas lietot asinsspiedienu paaugstinošus preparātus. Palīdzēt pret šo kaiti spēj arī tautas līdzekļi.

* Saberž 20 g žāvētu baltdadža lapu, aplej ar glāzi ūdens, uzvāra, 10 minūtes karsē uz lēnas uguns, silti ietin, pusstundu nostādina, tad izkāš. Lieto pa ēdamkarotei 3–4 reizes dienā asinsspiediena un asinsvadu tonusa paaugstināšanai.

* Četras ēdamkarotes baltdadža lapu aplej ar 4 glāzēm verdoša ūdens, 2 stundas nostādina, tad izkāš. Dzer pa pusglāzei 6 reizes dienā kā organismu nostiprinošu līdzekli.

* Ņem 2–3 ēdamkarotes baltdadža lapu, aplej ar 2 glāzēm verdoša ūdens, nakti nostādina, tad izkāš un izdzer dienas laikā 3 reizēs pusstundu pirms ēšanas kā organismu tonizējošu līdzekli.

* Ņem 20 g žāvētu kodīgā laimiņa lakstu, aplej ar 1,5 litriem karsta ūdens, stundu nostādina, tad izkāš. Lieto pa ēdamkarotei 3 reizes dienā, līdz asinsspiediens normalizējies.

Avots: VK.com

Leave a Comment