Citroneļļa ar alu – varenas zāles pret osteohondrozi


Pret osteohondrozi palīdz dažādi tautas līdzekļi, tostarp zaļumi, valriekstu izvilkums un arī citroneļļa ar alu!

Citroneļļa ar alu
Pusi citrona ar visu mizu samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Masu aplej ar 100 g nerafinētās saulespuķu eļļas, uzliek vāciņu un 2 nedēļas nostādina tumšā vietā. Tad 100 g gaišā alus uzkarsē līdz viršanai un pievieno 2 pilienus iegūtās citroneļļas. Lieto pret muguras sāpēm 3 reizes dienā pirms ēšanas. Kurss – 2 nedēļas.

Vairāk zaļumu
Parādoties osteohondrozes pirmajām pazīmēm, sāls patēriņš uzturā jāsamazina līdz minimumam. Bet, ja bez sāļumiņa, kā saka, kumosu norīt grūti, var izmantot sojas mērci, kas ir teicama sāls aizvietotāja. Mazāk jāēd asi, trekni un cepti ēdieni – šie produkti aiztur sāli organismā.

Ēdienkarte obligāti jāpapildina ar zaļumiem: salātiem, dillēm, pētersīļiem, selerijām. Bet pie pusdienām var izdzert pusglāzi sarkanvīna.

Valriekstu izvilkums
Osteohondrozes un arī artrīta gadījumā ieteicams katru dienu likt valrieksta izvilkuma kompreses.

Sasmalcina 10 nenogatavojušos valriekstus, ieber burciņā, aplej ar puslitru degvīna un mēnesi nostādina tumšā vietā. Pēc tam izvilkumu nolej (atstājot riekstu smalkumus burciņā) un izmanto kompresēm.

Bet burciņā atkal ielej puslitru degvīna (tā iesaka darīt aptuveni gadu). Izvilkums ārstē arī dziļas brūces, sasitumus, sastiepumus, zobu un kakla sāpes.

Leave a Comment