Cilvēkam dodoties uz viņsauli viņu brīdina sapņi. Cilvēku vajā vieni un tie paši šādi sapņi

Spēcīgu pieredzi, kas notika dzīvē, īsi pirms nāves redzēja 28%. Bijušais karavīrs sapnī atkal piedzīvoja nolaišanos Normandijā, kuras dalībnieks bija viņš. Ap viņu bija mirušie, un nezināms karavīrs viņam teica, ka viņi nākamnedēļ ieradīsies pēc viņa. Cits pacients sapņoja par savu bērnības labāko draugu, kurš izskrēja no mājas ar beisbola nūju un cimdu – viņi ļoti iecienīja šo sporta veidu.

Zinātnieki atzīmēja, ka šādiem sapņiem bija zināma psihoterapeitiska iedarbība, radot miera un komforta sajūtu neārstējami slimam cilvēkam, samierinot slimnīcas pacientus ar gaidāmo nāvi.

Pravietiskas vīzijas

Interesants ir vēl viens fakts: šie sapņi no vairuma parasto sapņu atšķiras ar spilgtumu. Zinātnieki atzīmē, ka 99% respondentu viņus uztvēra kā realitāti, tie izraisīja tik intensīvu pieredzi. Vēl viena iezīme: 45% pētījuma dalībnieku tos redzēja dziļā miegā. 16% gadījumu tas notika pamošanās laikā. Un 39% gadījumu viņi sāka mosties un turpinājās, kad cilvēks vairs neguļ, pārejot uz kaut ko līdzīgu vīzijai. Tāpēc daži ārsti ir skeptiski par šādiem pētījumiem, norādot, ka tie nav sapņi, bet maldi, ko izraisīja spēcīgas zāles, kas tika ievadītas pacientiem.

Lasi vēl: Jau pierādīts: šis notiks visās mājās, kur atrodas itkā nevainīgā alveja

Leave a Comment