Cik daudz nozīmē šie vārdi! Padomi, kas palīdz dzīvot un tikt ārā no ”melnās svītras”

„Par ko man tas?” – tieši šādu jautājumu bieži vien uzdod cilvēki, kam dzīvē neiet tik gludi, kā gribētos. Piedāvājam nevis slīkst grūtsirdībā, bet gan aizdomāties.

Ja veiksme ir novērsusies no tevis, visticamāk iemesls slēpjas tevī pašā. Pastāv likumi, kurus apstrīdēt ir bezjēdzīgi un muļķīgi, tie strādā ar vienmēr un ar visiem.

Ja aizmirst par tiem un sākt darīt kaut ko, kas iet pretrunā ar mūžīgām patiesībām, var zaudēt visu, kas tev ir. Šie padomi palīdzēs atcerēties par pašu galveno un iedvesmos tevi kļūt par priecīgu un laimīgu cilvēku! Viss pārējais noteikti nāks pats par sevi.

Reliģiski baušļi

Ciešanas ir stulbas un bezjēdzīgas. Cilvēks ir radīts būt laimīgam, nevis ciest.

Palīdzība pasaulei. Pilnveido sevi, izmanto savus talantus, sniedz palīdzības roku tiem, kas ir tev blakus. Palīdzot pasaulei, tu palīdzi sev.

Mīlestība. Jo vairāk mīlestības un labsirdības tu izstaro, jo labāka kļūst tava dzīve un arī tavu tuvinieku dzīves. Šis vienkāršais likums spēj visai ātri atbrīvot no visām nelaimēm! Katrs cilvēks prot mīlēt, dāvā savu mīlestību, un tā atgriezīsies pie tevis kā labklājība visās dzīves jomās.

Nav nekā nejauša. Nemēdz būt nejaušību – sistēma, kas izskatās kā haoss, patiesībā ir nevainojama! Atceries, ka sekas būs visiem taviem vārdiem un darbībām – gan sliktiem, gan labiem. Centies uzturēt balansu un izstaro labestību!

Domā pozitīvi. Ja tavās domās iemājos ticība, cerība un mīlestība – viss uzmirdzēs jaunās krāsās un mainīsies uz labo. Ar sliktu garastāvokli nekam vairs nav jēgas.

Esi mierīgs. Vienmēr saglabā mieru, un pretī tev tiks dāvāta laime!

Ja ticēsi, ka viss sakārtosies, tad tā arī notiks. Ticība ir pats spēcīgākais dzinējspēks.

Ieklausies sevī. Tev ir visas atbildes uz visiem tevi interesējošiem jautājumiem., galvenais ir laicīgi sadzirdēt taisnības un labsirdības balsi savā sirdī.

Tevi mīl. Pat tad, kad jūs izdarāt kaut ko ļaunu vai nepārdomātu, tev vienmēr ir cerība uz piedošanu. Ir spēks, kas mīl tevi, neskatoties ne uz ko.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment