Četri zodiaka zīmju pāri, kuri var kļūt par lieliskiem vecākiem. Jūs esat tik mīlestības pilni!

Būt audžuvecākiem nav viegli. Ne visiem ir dota iespēja sajust patiesu mīlestību pret “svešiem bērniem”. Bet šiem četriem zodiaka zīmju pāriem šādas problēmas nav,  jo viņu sirdīs vienmēr atradīsies vismaigāko jūtu rezerves.

Vērsis un Vēzis

Vērsis un Vēzis ir atzīti vienu no labākajiem audžuvecāku pāriem, kas spēj iemīlēt adoptētos bērnus, neraugoties uz “svešām asinīm”.

Vērsis patiesi mīl nodarboties ar bērniem, viņš ir pārliecināts, ka bez atvasēm ģimene nav pilnvērtīga. Viņš rūpējas par saviem bērniem un dedzīgi sargā viņus no jebkādiem aizvainojumiem.

Savukārt Vēzis bērnus vedīs uz zooloģisko dārzu, lutinās ar mājās gatavotām smalkmaizītēm un nodziedās šūpuļdziesmu.. Un nav svarīgi, kurš ir Vēzis – mamma vai tētis, jo šīs zīmes vīrieši ir ļoti gādīgi un maigi vecāki.

Mežāzis un Svari

Šis pāris saviem adoptētajiem bērniem sniegs visu to labāko.

Mežāzis rūpēsies par ģimenes finansiālo labklājību un nodrošinās, lai viņa bērni iegūtu labu izglītību un stingri stāvētu uz zemes.

Bet Svari ieaudzinās bērnos morāles principus. Tieši viņi spēs atbildēt uz visiem bērnu jautājumiem, sniegt praktiskus padomus un mierināt skumju brīžos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment