Brīvdienas paredzētas gardu ēdienu gatavošanai – biezpiena cepumiņi

Sastāvdaļas

 ● 2,5-3,5 glāzes miltu
 ● 200 g biezpiena
 ● 250 g sviesta
 ● 3 olas
 ● 1-1,5 glāzes cukura
 ● 1/2 tējkarotes sodas
 ● augu eļļa

Pagatavošana

    1. Sakuliet olas bļodā, pievienojiet mīkstu sviestu, tad vēlreiz sakuliet visu.
    2. Pieberiet cukuru un sakuliet viendabīgā masā.
    3. Pievienojiet klāt sodu un vēlreiz visu sakuliet.
    4. Pievienojiet biezpienu un visu samaisiet.
    5. Kad masa kļuvusi viendabīga, pievienojiet klāt miltus un samīciet mīklu.
    6. Veidni ietaukojiet ar augu eļļu, ar miltainām rokām veidojot cepumus.
    7. Cepumus lieciet veidnē, pārkaisiet tos ar cukuru un cepiet 200°C temperatūrā, 30-35 minūtes.

Leave a Comment