Brīnumainā tēja pret 50 dažādām kaitēm

Šī tēja ir spējīga ārstēt vidēji 50 dažādas veselības problēmas, palīdz attīrīt organismu no parazītiem, toksīniem un ne tikai.

Lūk, kādas piecas sastāvdaļas ietilpst šajā tējā!

1. Kurkuma

Mūsdienās kurkumas veselīgās un ārstnieciskās īpašības tiek izmantotas aizvien vairāk. Kurkuma spēj noņemt iekaisumu, cīnās ar vēzi un uzlabo sirds veselību.

2. Ingvers

Ingvers spēj cīnīties ar gremošanas trakta problēmām, kā arī ar migrēnu. Tam piemīt arī pretiekaisuma īpašības un spēja cīnīties ar tik nāvējošu slimību, kā vēzis.

3. Kanēlis

Āzijas valstīs šo garšvielu plaši izmanto, lai samazinātu cukura līmeni asinīs un ārstētu vīrusa infekcijas, kā saaukstēšanos, gripu un klepu.

4. Kardamons

Ja jūs vēlaties dabīgā veidā novērst trombu veidošanos, tad to iespējams izdarīt ar kardamona palīdzību. Šī garšviela palīdz uzturēt asinsvada sieniņas tīras, nodrošinot pienācīgu asins cirkulāciju organismā. Tāpat kardamons palīdz caur nierēm izvadīt organisma radītos atkritumus.

5. Medus

Medus tiek uzskatīts par pašu veselīgāko produktu pasaulē. Tas ir ne tikai gards, bet arī veselīgs, nostiprina imunitāti, sniedz organismam enerģiju.

Lai uzzinātu, kā pagatavojams gardais un ļoti veselīgais dzēriens, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment