Brauc aizraujošā ekskursijā uz Ventspili

Ventspilī visiem skolēniem lielisks piedāvājums rudens ekskursijām, kur vienas dienas ietvaros iespējams iejusties dažādās profesijās – Digitālajā centrā, Kurzemes Democentrā, Ventspils Biznesa atbalsta centrā, vai kādā no Ventspils muzeja struktūrvienībām. Lai izjustu īstus piedzīvojumus, dodies uz kādu no Ventspils Piedzīvojumu parkiem, vai aizraujošus iespaidus gūsti Ventspils Starptautiskajā Radioastronomijas centrā. Jautros izbraucienos aicina gan Ventspils tūristu vilcieniņš, Mazbānītis, gan kuģītis Hercogs Jēkabs. Aktīvai klases pēcpusdienai dabā, brauc ar velosipēdu apkārt Būšnieku ezeram.

Šoruden piesakot iepriekš skolēnu grupu apmeklējumu kādā no Ventspils Piedzīvojumu parkiem, īpašs cenu piedāvājums no 17. septembra līdz 14. oktobrim. Kopā ar klases biedriem izvēlies piedzīvojumu un dodies uz Ūdens piedzīvojumu parku un saņemt īpašu atlaižu kuponu izklaidei Piedzīvojumu parka atrakcijās. Savukārt, Piedzīvojumu parkā skolēniem ir iespēja izvēlēties kādu no trim komplektiem, kurā ietilpst sešas dažādas atrakcijas, vai kaķa takas apmeklējums ar piecām dažādām trasēm, par to saņemot īpašu kuponu, 2 stundu izklaidei Ūdens piedzīvojumu parka ūdens atrakcijās un SPA. Piedzīvojumu parkā pieejama arī piknika vietas noma! Visai klasei ar iepriekšēju pieteikšanos, iespēja rezervēt arī slidošanas laiku Olimpiskā centra “Ventspils” Ledus hallē.

Ventspils Digitālais centrs, aicinot iesaistīties interesantās tehnoloģiju darbnīcās, skolēnus iepazīstinās ar programmētāja, maketētāja un 3D grafikas dizainera profesijām. SIA “Aspired” sagatavotajās tehniski radošajās darbnīcās speciālisti parādīs fiziķa un ķīmiķa profesiju, savukārt, Kurzemes Democentrā būs iespēja uzzināt vairāk par vides pētnieka un programmētāja profesijām, izspēlējot izglītojošu spēli “Karjeras izaicinājums”, jaunā uzņēmēja profesijas tēlā, varēsi iejusties Ventspils Biznesa atbalsta centrā.

Arī Ventspils Muzeja struktūrvienības piedāvā skolēniem bagātināt redzesloku, iepazīstot dažādas profesijas. Livonijas Ordeņa pilī 5.- 9. un 10.-12. klašu grupas var izzināt arheologa, vēsturnieka, krājumu glabātāja un restauratora profesijas.

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment