Biezpiena kēksiņi ar auzu pārslām. Veselīgāk našķoties nav iespējams!

Ja šobrīd vēlies nomest kādu lieku kilogramu, tas nenozīmē, ka jāaizliedz sev visi prieki. Galvenais, nedaudz vairāk domāt līdzi ēdienkartei un ierastos gardumus nomainīt pret veselīgākiem analogiem. Piemēram, kēksiņus pret šiem biezpiena un auzu pārslu brīnumiem.

Sastāvdaļas
400 g maztauku biezpiena
1 ēdamkarote ar kaudzīti auzu pārslu
100 ml piena ar pazeminātu tauku saturu
1 ola

Pagatavošana
Auzu pārslas sasmalcina, pievieno pārējās sastāvdaļas un sakuļ blenderī viendabīgā masā.

Cep 180 C temperatūrā 15 minūtes, pēc tam samazina temperatūru līdz 160 C un gatavo vēl 20 minūtes. Atdzesē un izņem no formas.

Labu apetīti!

Leave a Comment