Bez cepšanas pagatavota gaisīga omlete

Sastāvdaļas

 ● 2 olas (var arī vairāk, ja gatavosiet vairāk cilvēkiem)
 ● 1 glāze vājpiena
 ● sāls un citas garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ, pievieno sāli, garšvielas, pienu – vēlreiz sakuļ.
  2. Paņem tīru, jaunu polietilēna maisiņu, lej tajā olu-piena maisījumu, aizsien maisiņu ciet.
  3. Katlā lej ūdeni 10 cm augstumā, uzvāra.
  4. Kad ūdens sāk vārīties, liek tajā maisiņu ar olu-piena maisījumu, samazina uguni, vāra omleti 10-15 minūtes.
  5. Maisiņu ar gatavu omleti izņem no ūdens, uzmanīgi to pārgriež, liek uz šķīvja.

Leave a Comment