Aviopasažieri iemūžina neticamus kadrus, kuros redzams pa mākoņiem staigājoša vīrieša siluets. Kas gan tas varēja būt – dievišķa būtne vai citplanētietis?

Dažkārt, kad cilvēks piedzīvo kaut ko neticamu un pēcāk par to pastāsta citiem, pastāv liela varbūtība, ka neviens viņam neticēs, ņemot vērā to, cik neiespējams šķiet stāstītais.

Taču vēstījums šķiet daudz iespaidīgāks, ja kādam izdodas neparastu notikumu vai parādību iemūžināt fotogrāfijās. Protams, cilvēki var teikt, ka ir izmantots fotošops vai arī attēls ir veiksmīgs viltojums, taču joprojām notiek diskusijas, piemēram par to, vai pastāv mīklainais, mītiem apvītais Lohnesa ezera briesmonis jeb Nesija.

Šī leģenda turpina dzīvot, un periodiski parādās jaunas liecinieku fotogrāfijas un liecības. Katrs pats izvēlas ticēt tām vai ne. Bet mūsu priekšā tagad ir jauna mīkla. Pavisam nesen interesantu parādību pa iluminatoru logiem pamanīja aviopasažieri, kas lidoja maršrutā Vīne – Londona.

Viņi pārsteigumā ieplēta acis, kad ieraudzīja pa mākoņiem staigājoša vīrieša siluetu. Jāpiebilst turklāt, ka lidaparāts tajā brīdī atradās 10 tūkstošu metru augstumā. Neviens no pasažieriem nespēja saprast, kā šis cilvēks tur būtu varējis nokļūt. Varbūt tā bija kaut kāda optiska ilūzija? Bet kāda tad? Neviens nespēja izskaidrot redzēto un izteikt kaut cik ticamus pieņēmumus.

Kā gan cilvēks varēja atrasties tādā augstumā? Un pats galvenais – viņš ne tikai stāvēja, bet pārvietojās! Tas nepadevās loģiskam izskaidrojamam. Kaut ko šādu cilvēki redzēja pirmoreiz.

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

Leave a Comment