Augusts – bagātīgs laimestu mēnesis Latvijā

Apkopojot aizvadītā mēneša datus, secināts, ka augusts VAS “Latvijas Loto” piedāvāto loteriju spēlētājiem bijis īpaši veiksmīgs mēnesis. Augustā piecās no sešām Latvijas Loto piedāvātajām skaitļu loterijām laimēti lielie laimesti, kas pārsniedz 10 000 eiro apmēru, tādējādi, ieskatot momentloteriju laimestus, augusts spēlētājiem atnesis lielos laimestus vairāk nekā 500 000 eiro apmērā.

Kā ierasts ar lielajiem laimestiem iepriecinājusi tautā iemīļotā Simtgades loterija. Cēsinieki 10 000 eiro laimestu atraduši internetā iegādātajā biļetē, kamēr spēlētāju no Ogres novada iepriecinājusi tirdzniecības vietā pirkta biļete. Iespaidīgo 100 000 eiro laimestu guva rīdzinieku pāris, kuri biļeti iegādājušies vietnē www.latloto.lv, un viņu plāns ir par šo naudu simtgades gadā atjaunot teju 100 gadus vecās lauku mājas.

Īpaši dāsna augustā bijusi arī momentloterija Planēta, kura dāvājusi spēlētājiem divus maksimālos šajā loterijā iespējamos laimestus 75 000 eiro apmērā. Pāris no Jelgavas veiksmīgo loterijas biļeti iegādājušies Rīgā, Latvijas Pasts nodaļā, bet internetā iegādātā biļete ar 75 000 eiro iepriecinājusi ikšķiliešus.

Arī skaitļu loterijas vasaras noslēdzošajā mēnesī dāvājušas spēlētājiem daudzus veiksmes brīžus, jo piecās no sešām Latvijas Loto piedāvātajām skaitļu loterijām laimēti lieli laimesti par kopsummu vairāk nekā 326 tūkstoši eiro.

Jau 1.augustā tika gūts laimests 20 681,22 eiro apmērā, jo Vikinglotto izlozē tika uzminēti pieci skaitļi un Vikingskaitlis (5+1). Laimīgā kvīts tika iegādāta SIA “MAXIMA Latvija”, Rīgā, Mūkusalas ielā.

Skaitļu loterijā SuperBingo laimēts galvenais naudas laimests, šoreiz 245 898,09 eiro vērtībā. Arī šī kvīts iegādāta Mūkusalas ielas Maxima veikalā. Veiksminieks kvīti ar pieciem spēles variantiem + Džokers7 iegādājies par summu 9 eiro.

18. augusta izlozē Latloto 5 no 35 tika pareizi uzminēta laimīgā skaitļu kombinācija – 5, 12, 14, 29, 33, un laimēti 38 218 eiro. Laimīgā kvīts ar 1 spēles variantu uz 16 izlozēm tika iegādāta vietnē www.latloto.lv par 12 eiro.

Narvesen tirdzniecības vietā, Rīgā, iegādāta kvīts iepriecinājusi Loto 5 spēlētāju ar 10 004 eiro laimestu, kamēr loterijā Keno kāda kundze no Rīgas laimēja 12 000 eiro laimestu.

Savukārt, 25 augusta TV šovā SuperBingo Fināla spēles uzvarētājas – rīdzinieces Aijas Šulces – iegrieztais Lielais laimes rats apstājās uz vērtīgākā naudas laimesta sektora – 50 000 eiro!

Latvijas Loto ir Latvijas nacionālais loteriju uzņēmums, un tā vienīgais īpašnieks ir Latvijas valsts. Latvijas Loto sniedz cilvēkiem augstākās klases spēles iespēju sociāli atbildīgā veidā, kur ieguvējs ir ikviens – daļa gūst laimestus, bet visi – jauku izklaidi un apziņu, ka ar viņu līdzdalību tiek finansēti projekti, kas nozīmīgi katram no mums Latvijā.

Leave a Comment