“Atvērts laimes kanāls”: 3 zodiaka zīmes no 1.līdz 7.novembrim saņems dāvanas no zvaigznēm

Astrologi nosaukušu zodiaka zīmes, kuras šajā nedēļā atradīsies fortūnas varā. 3 zodiaka zīmju pārstāvjus burtiski pārklās veiksmes vilnis, bet sapņi sāks piepildīties viens pēc otra. Šiem laimīgajiem ir atvērts veiksmes kanāls, viņi varēs savā dzīvē īstenot praktiski visas savas vēlēšanās.

Mēneša sākumā Strēlniekus sagaida ilgi gaidītas ziņas no tālienes. Viņus var uzaicināt doties ārpus robežām, uz ballīti ar izmeklētiem viesiem, uz filmēšanas laukumu.

Zvaigznes paredz, ka Strēlniekiem palīdzēt atvērt veiksmes kanālu var draugi. Tāpat var piepildīties cerības, kas saistās ar ģimenes dzīvi. Tuvinieki ieklausīsies idejās un palīdzēs realizēt plānus.

Lasi vēl: “Viņu dzīve vairs nebūs tāda kā iepriekš”: Pāvels Globa prognozējis pārmaiņas četrām zodiaka zīmēm

Pirmajās novembra dienās Mežāžiem atvērsies veiksmes kanāls it visā, kas saistīts ar finanšu sfēru. Apkārtējie nesapratīs, kur viņi ņem naudu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji atvērs sevī jaunus resursus radošām izpausmēm.

Viņiem parādīsies iespēja nodarboties ar svešvalodām, nopelnīt ar mākslu vai mūziku. Tāpat astrologi precizē, ka mīlestībā viņus sagaida daudz romantikas un skaistu atzīšanos.

Turpini lasīt tālāk

COMMENTS

Leave a Comment