Atvadieties no smakas no padusēm uz visiem laikiem, pateicoties šiem 10 efektīvajiem mājas līdzekļiem

Ābolu etiķis
Aerosola baloniņā samaisiet nedaudz ābolu etiķa un nedaudz citrona sulas. Pirms ģērbšanās uzpūtiet padusēm dienas pirmajā pusē. Jūs varat arī atstāt baloniņu ar izsmidzinātāju darbā, ja jums nepieciešams dienas gaitā to atkārtoti izmantot. Jūsu āda būs brīva no baktērijām, kas izraisa nepatīkamo smaku, un tā būs līdzsvarota.

Dabīgās ziepes
Jūs varat likvidēt smaku no padusēm, nomazgājot ķermeni (paduses) ar dabīgajām ziepēm. Nopērciet rokām darinātas dabīgas ziepes no kazas piena, ja nevēlaties paši uztaisīt savas ziepes (Kastīlijas ziepes).

Dzeramā soda
Lielākā daļa no mums dzeramo sodu izmanto, lai tiktu vaļā no smakām veļas istabā vai ledusskapī, tad kāpēc gan to neizmantot, lai tiktu vaļā no nepatīkamās smakas padusēs? Šī viela ir dabiska un maiga. Uztaisiet maisījumu no neliela daudzuma kukurūzas cietes un dzeramās sodas daudzuma, un jūsu āda būs sausa un svaiga visu dienu. Izmantojiet to pirms ģērbšanās.

Talks
Dabīgais talks novērsīs baktēriju rašanos mitrumā, un tas apturēs nepatīkamās smakas rašanos. Pēc tam, kas esat nomazgājies ar dabīgajām ziepēm, izsusiniet paduses un uzlieciet tām nedaudz talka. Atkārtoti izmantojiet dienas gaitā, lai nedotu baktērijām iespēju augt un vairoties.

Tējas koka eļļa
Šī eļļa var atrisināt dažādas ādas problēmas, tai skaitā arī nepatīkamo smaku. Tā ir pazīstama ar savām antibakteriālajām un pretsēnīšu īpašībām, un cilvēki pilnībā zina un izmanto tējas koku jau vairākus simtus gadu. Uztaisiet maisījumu no pāris pilieniem tējas koka eļļas un rožūdeni, pēc tam uzpūtiet to uz padusēm. Šis vienkāršais paņēmiens palīdzēs jums acumirklī tikt vaļā no nepatīkamās smakas padusēs.

Ūdeņraža peroksīds
Ūdeņraža peroksīdam ir daudz pielietojumu, un viens no tiem novērš nepatīkamo smaku padusēs. Vienkārši samaisiet ūdeņraža peroksīdu ar ūdeni vai dabīgo rožūdeni, un jūs iegūsiet lielisku un dabisku veidu, kā tikt vaļā no nevēlamās smakas.

Alauni
Alauni ir lielisks dabas dezodorants. Vienkārši samitriniet alauna gabaliņu un ieberziet to padusēs, tas likvidēs smaku padusēs.

Leave a Comment