Attīrošs dzēriens asinsvadiem un asinīm – uzlabo veselību un paildzini mūžu jau šodien!

Lietojiet ēdamkaroti 20 – 30 minūtes pirms ēšanas, trīs reizes dienā.

Šis maisījums atjauno organismu, vizuāli padarot to jaunāku. Tas veiksmīgi spēj attīrīt arī asinis un asinsvadus. Lietojot uzturā šo sulu maisījumu, uzlabojas asins stāvoklis, paaugstinās hemoglobīna līmenis asinīs, pāriet galvassāpes, normalizējas asinsspiediens. Organisms būs attīrīts no kaitīgajām vielām, sāls, šlakvielām un toksīniem. Šāds sulu maisījums pietiks apmēram 1,5 mēnešiem.

Tikpat lieliski asinis attīra arī dzērveņu sula, ja to lieto pa 100 gramiem trīs reizes dienā pirms ēdienreizēm. Lietojiet dzērienu trīs nedēļas.

Arī burkānu sula var attīrīt asinis, to lietojot pa 100 ml trīs reizes dienā ēdienreižu laikā. Burkānu sulai obligāti jābūt svaigi spiestai.

Bērzu sula arī var attīrīt asinsvadus, tas ir viens brīnišķīgs dzēriens. Nepalaidiet garām momentu, kad sāk vākt bērzu sulas. Sezonas laikā ieteicams izdzert 5 l bērzu sulas, jo tas palīdzēs attīrīt asinsvadus un asinis.

Taču pirms uzsākat patvaļīgi tīrīt savu organismu, pakonsultējieties ar savu ārstu. Nav ieteicams pašam “uz savu galvu” ķerties pie ārstēšanas paņēmieniem, jo katram organisms ir citāds un tas var nepieņemt vai reaģēt neatbilstoši iecerētajam. Obligāti konsutlējieties ar ārstu!

Jums noderēja? Pastāstiet draugiem!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment