Attiecības, mīlestība, laulības dzīve – un kādas tās ir jūsu zodiaka zīmei?

Uzzini, kāda katra zodiaka zīme ir attiecībās, kā tā uzvedas, kad ir iemīlējusies un ko vēlas laulībā!

Auni ir emocionāli un impulsīvi, ja iemīlas, tad kaislīgi un no visas sirds. Vērši var būt privātīpašnieciski un partneru ziņā ir ļoti izvēlīgi. Dvīņi ir nepatstāvīgi un brīvību mīloši, bet Vēži – viegli ievainojami, taču apveltīti ar lieliskām spējām manipulēt. Lauvām mīlestība nereti ir kā spēlē, bet Jaunavas nespēj partnerim uzreiz atvērties un atklāt savas jūtas. Svari ir lieli romantiķi, ir gādīgi un uzmanīgi, bet Skorpioni ir cilvēki, kur mīl iekarot un panākt savu. Strēlnieki var būt ļoti mainīgi, toties ir neizsakāmi romantiski. Mežāzis pēc savas būtības ir noslēgts, taču attiecībās ar īsto cilvēku atveras un parāda savu patieso dabu. Ūdensvīrs nemīl tikt ierobežots, tāpēc laulība un ģimenes dzīve viņam nav pirmajā vietā. Un, visbeidzot, Zivis bieži vien piedzīvo neatbildētu mīlestību.

AUNS

Ja Auni iemīlas, tad viņi iemīlas patiešām kaislīgi, turklāt arī tad, ja viņi ir kļuvuši par neatbildētas mīlestības upuriem, viņi iet līdz galam un panāk savu, jo tādi viņi vienkārši ir – uzvarētāji!

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji prot pa īstam nodoties savām jūtām, taču dažreiz ar savu uzstājību un kaislību viņi nedaudz biedē savu otro pusīti. Pēc dabas Auni ir ļoti emocionāli un impulsīvi cilvēki, un šīs ir īpašības, kas izpaužas arī attiecībās ar pretējo dzimumu.

Auni noteikti nav no tiem, kuri padodas grūtībām. Viņiem patīk cīnīties, tāpēc, ja viņi sava priekšā redz sāncensi, tas “uzvelk” viņus vēl vairāk. Auniem ļoti svarīgi ir uzvarēt, iekarot otra cilvēka sirdi un kļūt savai otrajai pusītei par neaizstājamu partneri.

Šīs zīmes pārstāvji ir spējīgi iemīlēties arī no pirmā acu skatiena, taču iemīloties viņi nebūt nezaudē prātu. Pats galvenais viņiem ir iekarot un apburt ar savu šarmu, tāpēc bieži vien gadās arī tā, ka pēc tam, kad Auni ir ieguvuši otras pusītes uzmanību, viņi zaudē interesi. Pastāvīga flirtēšana, īslaicīgi romāni un sakari – tas viss Auniem patīk līdz vienam konkrētam brīdim, jo tad, kad Auni saprot, ka beidzot patiešām ir atraduši savu laimi, viņu degsme uz laiku apdziest.

Atrodot savu patieso mīlestību, Auni ir gatavi uz visnotaļ trakiem izgājieniem, jo viņiem ir ļoti svarīgi, lai otrā pusīte sajustu viņu spēcīgās jūtas un vēlmi vienmēr būt blakus. Attiecībās ar Auna zīmē dzimušo vienmēr būs ļoti daudz emociju, kaisles un patīkamu pārsteigumu. Šie cilvēki ir dāsni un galanti, viņi apbur ar savu apņēmību un neatlaidību. Ar viņiem pilnīgi noteikti nekad nav garlaicīgi, jo katru dienu viņi ir gatavi pārvērst par īstiem svētkiem. Attiecībās Auni meklē ne tikai mīlestību un atbalstu, bet arī pastāvīgu kustību uz kaut ko jaunu.

Iestūrējot laulības ostā, Auni, kā likums, tiecas kļūt par ģimenes galvu, tomēr ne visi šīs zīmes pārstāvji ir spējīgi kļūt par īsta ģimenes cilvēka paraugu. Savas ģimenes dēļ viņi ir gatavi uz ļoti daudz ko, viņiem ir ļoti svarīgi nodrošināt tai komfortablus apstākļus, tāpēc viņi tieksies uzlabot savu finansiālo stāvokli.

VĒRSIS

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zodiaka zīmē, attiecībās ir ļoti sirsnīgi, mīloši un vienmēr gatavi “apbērt” ar komplimentiem.  Savu partneri Vērši izvēlas ļoti rūpīgi. Attiecībā pret pretējo dzimumu viņi ir diezgan prasīgi, taču prātu viņi var zaudēt arī tāda cilvēka dēļ, kurš neatbilst nevienam no viņu kritērijiem. Bieži vien šīs zīmes pārstāvji ielaižas ļoti daudzos nelielos romānos, taču visu šo laiku viņi tomēr cer atrast to īsto un vienīgo, ar kuru nodzīvot kopā visu dzīvi, bet tad, kad viņi beidzot atrod savu otro pusīti, Vērši kļūst bezgala romantiski.

Visu savu laiku Vērši cenšas veltīt savai otrajai pusītei. Viņi prot rūpēties, apdāvināt un kā arī veltīt uzmanību, taču reizēm tas ir pārlieku traucējoši. Šī viņu rīcība ir izskaidrojama ar to, ka viņi vienmēr ļoti vēlas būt blakus tiem, kurus mīl. Pēc dabas Vērši ir ļoti privātīpašnieciski, tāpēc viņiem ir diezgan grūti saprast to, ka viņu mīļotais cilvēks nodarbojas arī ar citām lietām, neveltot visu savu laiku tikai šīm attiecībām. Tas noved pie tā, ka Vērši parasti cenšas ierobežot sava izredzētā vai izredzētās brīvību, kļūstot par īstiem tirāniem.

Ar laiku viņi nomierinās, un kļūst savam partnerim lojāli. Par viņu galveno dzīves prioritāti kļūst darbs, kā rezultātā viņi vairs nevelta tik daudz laika savai otrajai pusītei, taču, neskatoties uz to, viņu attiecības kļūst tikai un vienīgi spēcīgākas.

Viņi ir pacietīgi un ļoti mierīgi, tāpēc ļoti viegli var paciest visus otrās pusītes izgājienus,tomēr viņu pacietība noteikti nav no dzelzs. Gala rezultātā tas viss var novest līdz konfliktam, un Vēršiem būs ļoti grūti apvaldīt savas dusmas, taču strīdēties šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk. Viņi ļoti reti paceļ balsi un konfliktus vienmēr cenšas atrisināt mierīgā ceļā, turklāt Vērši noteikti būs tie, kuri spers pirmo soli, lai izlīgtu.

Laulībā Vērši izbauda visus ģimenes dzīves priekus. Viņi lieliski tiek galā ar ģimenes pienākumiem – spēj to pienācīgi nodrošināt un parāda sevi kā ļoti gādīgi laulātie un vecāki. Monotona ģimenes dzīve viņiem ir kā radīta, Vērši mīl stabilitāti un viņiem patīk būt drošiem par nākotni, tāpēc viņu dzīvē visam ir jābūt izplānotam jau vairākus gadus uz priekšu.

Laulības dzīvē Vērši novērtē ne tikai mīlestību un uzticību, bet arī seksu, ko viņi uzskata par neatņemamu ģimenes dzīves sastāvdaļu. Attieksme pret seksu šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti īpaša – viņi tajā nesaredz fizisko vajadzību apmierināšanu, bet gan divu dvēseļu savienošanos.

Lasi arī: Labākais veids, kā bildināt katru zodiaka zīmi!

DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti kaislīgi, taču visnotaļ nepastāvīgi mīļotie cilvēki. Viņi ir pievilcīgi un komunikabli, kas ļoti piesaista apkārtējos cilvēkus, taču bieži vien Dvīņiem nepietiek ar to, kas viņiem ir, tāpēc viņi atkal un atkal dodas savas īstās mīlestības meklējumos.

Attiecībās ar pretējo dzimumu viņi pastāvīgi meklē jaunas sajūtas. Dvīņiem ļoti ātri apnīk cilvēki, kuri pret viņiem sāk izjust stipru pieķeršanos. Šīs zīmes pārstāvji nevar pastāvēt bez personīgās brīvības, tāpēc viņiem ir ļoti grūti iedomāties dzīvi, kurā nav vietas neatkarībai, brīvībai un vieglumam.

Dvīņi parasti dāvā siltumu un mīļumu arī tiem cilvēkiem, pret kuriem viņi neizjūt nekādu spēcīgu pieķeršanos, jo viņiem vienkārši patīk sagādāt baudu. Šīs zīmes pārstāvji var izpausties kā dedzīgi un kaislīgi mīļotie, taču dvēseles dziļumos viņi paliek auksti un nepieejami. Šī dualitāte viņos saglabājas līdz brīdim, kad viņi savām romantiskajām attiecībām pieliek treknu punktu un sākt meklēt savu otro pusīti.

Atstājot aiz sevis ļoti daudz salauztu siržu, Dvīņi dodas savas otrās pusītes meklējumos, taču šajā ceļā, kā likums, viņi sastopas ar tādiem cilvēkiem, kuri Dvīņiem nav spējīgi dāvāt to mīlestību un vieglumu, pēc kā viņi tik ļoti alkst.

Atrodot savu otro pusīti, šīs zīmes pārstāvji atdodas savam partnerim pilnībā. Viņiem ir ļoti svarīgi izrādīt savu mīlestību un pieķeršanos. Attiecības ar Dvīņiem – tās ir kā emociju un jūtu “salūts”. Šīs zīmes pārstāvji nekad neapstājas pie sasniegtā. Iekarojot otra cilvēka sirdi, viņi liek lietā visas pūles, lai padarītu šīs attiecības krāsainākas. Dvīņiem ir ļoti svarīgi nezaudēt tās sajūtas, kas valdīja attiecību pašā sākumā.

Ja laulībā Dvīņi jūt, ka viņu ģimenes dzīvē ir iezagusies rutīna, viņi šīs attiecības var izbeigt. Galvenais ģimenes dzīvē viņiem ir pastāvīga kustība, attīstība un jaunu sajūtu meklēšana, tāpēc partnerim vienmēr ir jājūt Dvīņu noskaņojums un jāpielāgojas viņa vēlmēm, pretējā gadījumā laulība būs apdraudēta.

Dvīņi ir nepastāvīgi. Viņi var krāpt. Visa būtība slēpjas Dvīņu raksturā. Ja viņu partneris nedāvina viņiem tās emocijas, pie kā viņi tik ļoti ir pieraduši, viss sāks brukt. Dvīņi krāpj tādā gadījumā, ja jūt vienaldzību un vēsumu no partnera puses. Tāpat viņi to var darīt arī tādā gadījumā, ja viņus neapmierinās viņu seksuālā dzīve, piemēram, tā būs kļuvusi ļoti vienveidīga.

Lai lasītu par pārējām horoskopa zīmēm, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment